Uzplaukt līdz ar pavasari vai PĀRVĒRTĪBAS 2016

Uzplaukt līdz ar pavasari vai PĀRVĒRTĪBAS 2016

14. Apr 2016, 17:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Beidzot , es sagaidīju 13.04 rītu, kas sākās ar riktīgu steigu, jo mazā, pamodusies pāris stundas agrāk kā parasti, man neļāva  pat mierīgi saģērbties, tad sekoja neliels skrējiens pakaļ autobusam, lai nokļūtu laicīgi salonā http://www.eosabeauty.com/,  un viss, esmu ceļā uz pārvērtībām, galvā jaucās visādas domas par rezultātu…

Salonā ierados precīzi laikā un pamanīju, ka pārvērtību partnere jau ir klāt. Ieejot  salonā, sajutu, ka gaisā virmo augļu un ogu aromāti, un ir mājīga atmosfēra, tad atnāca Kristīne – EOSA “dvēsele” vistiešākajā nozīmē, un,  iepazīstināja mūs ar dienas plānu un meistarēm.  Pārvērtības varēja sākties!!!

Manas pārvērtības sākās skaistuma speciālistes Irīnas  gādīgajās rokās, sejas masāža, liftings un attīrīšana un “gardā” šokolādes maska, kas manī radīja nepārvaramu vēlmi apēst vismaz gabaliņu šokolādes  J  Sākums bija labs, un pat aizmirsās nemiers par to – kā tad nu būs. ..

Tad sekoja ķermeņa masāža, kas lika vispār aizmirst kādēļ esmu ieradusies šeit , bet,  tas ir tieši labi, jo bērni mājās ne minūti nedod atpūtu, kur nu vēl aizmirsties uz visu dienu, un ja vēl apčubina, izmasē un ir iespēja aprunāties ne tikai ar māmiņām… pilnīga paradise.

Nu tā, esmu gatava turmpākajam…

Tālāk bija manikīrs, meistarīte ļoti ātri un akurāti uzfrišināja nadziņus, pirmo reizi izbaudīju, kas ir šellaka. Atliks novērtēt tās izturību.

 

Tad pie darba ķērās stiliste Anastasija, kas izvēlējās krāsu un griezumu un visu pārējo, man atlika gaidīt un baudīt procesu. Tagad varu teikt, ka ne brīdi nebija sajūta, ka man krāso un veido matus, nebija ķīmiskās krāsas un laku smārda, kā tas pierasts citās frizētavās. 

 

Laiks paskrēja nemanot, klāt bija jau grima meistarīte, un ķērās pie darba.

Palika pēdējais akcents – pārģērbšanās.  Līdz šim brīdim es nebiju sevi redzējusi spogulī, tātad gaida pārsteigums. Un beidzot viss ir aiz muguras, visu šo laiku abas stilistes bija  jautri čalojušas ar mums un uzmundrinājušas, pienācis brīdis sevi ieraudzīt spogulī...

Āāāāā, vai tiešām tā esmu es – spilgta un rokerīga... neesmu spilgtu lūpu cienītāja, bet viss lieliski iederējās tēlā. Un mati, jā beidzot tik īsi kā vēlējos.

Izsaku pateicību Māmiņu klubam par lielisko iespēju piedalīties šajā projektā! Paldies stilistēm -Anastasijai un Kristīnei par to, ka bija kopā ar mani, mainīja manu izskatu un bija nenogurdināmas, dvēseliskas un jautras visu pārmaiņu dienu. Meitenes - Jūs esat lieliskas! :*

Atsevišķi pateicos salona Eosa (https://www.facebook.com/eosabeauty/?fref=ts) direktorei un personālam, tiešām burvīga vieta, ja ir vēlme atpūsties no it visa.

Paldies arī veikalam Fetish, kas ļāva ieskatīties stilīgu apģērbu plauktos, tie zābaciņi ar mežģīnēm neiziet no prāta ;-) lai Jums ir daudz klientu un jaunu, skaistu kolekciju.

Jaukajam „paparaci” jeb Jūlijai arī PALDIES – viņai diena bija visgarākā, jo viņa kēra labākos pārvērtību procesa momentus.

Daudzas noteikti jautātu: un kā tad ir ar otro dienu? Kā ir ar matu veidošanu un make-up? Lieliski, jo ir dažādas versijas ko ar tiem iesākt.