Uz grila oglēm gatavotas tīģergarneles.

Uz grila oglēm gatavotas tīģergarneles.

24. Jun 2020, 22:17 Ineta Mika Ineta Mika

Sastāvdaļas:

800 gr. tīģergarneles.

1/4 citrona.

100 gr. sviesta.

Sāls.

Follija trauks.

Pagatavošana:

Ar sviestu iesmērē follija trauku un saliek garneles. Pārkaisa ar sāli un sagriezta citrona šķēlītes. Visu samaisa. Pa virsu var salikt atlikušo sviesta daudzumu. Cep uz grila oglēm. Ik pa laikam tīģergarneles pamaisot. Cepšanas ilgums apmēram 7 minūtes, līdz  garneles paliek rozā krāsā.  Lai follija trauku ieliktu un izņemtu no oglēm nepieciešami silikona vai auduma cimdiņi. Delikatese ir ātri pagatavojama un ļoti garšīga.