Usmas meķi – kempings fantastiskai atpūtai

Usmas meķi – kempings fantastiskai atpūtai

25. Aug 2020, 17:00 lauvinja lauvinja

Atpūtas komplekss “Usmas Meķi” atrodas Usmas ezera krastā.

Ezers ir ļoti ainavisks un tajā atrodas lielākā ezeru sala Latvijā – Viskūžu sala. Šajā ezerā atrodas arī pirmais izveidotais dabas rezervāts (1912.gadā), kura nosaukums ir Moricsalas dabas rezervāts. Kempings ar atpūtas kompleksu atrodas Kuldīgas novada Rendas pagastā, 9 km attālumā no Rīgas šosejas, 30 km attālumā no Kuldīgas un 30 km attālumā no Sabiles.

Atpūtas kompleksa nosaukums ir radies no mazas upītes vārda “Meķupe”. Meķupe ir viena no upītēm, kas ietek Usmas ezerā. Tomēr, lai atpūsties gribētāji zinātu, kur atrodas kempings- klāt nāca ezera nosaukums. Tā radās kempinga nosaukums – “Usmas Meķi”.

Atpūtas komplekss ir labiekārtots un darbojas visu gadu.  Teritorija ir nožogota, kempingā atrodas dažāda labiekārtotības līmeņa mājiņas, ir pieejamas arī tusiņu un telts vietas. Izvietojums ir pārdomāts.

Ir pieejama pludmale, t.sk. padomāts par mazajiem. Lielākiem patiks supi un katamarāni, cena 5 eiro stundā. Ekstrēmāku izjūtu cienītāji var baudīt motorizētus priekus.

Teritorijā ir pieejams arī rotaļlaukums bērniem, volejbola laukums un āra spēles.

Ir arī vietējā kafejnīca, tās piedāvājums nav ļoti plašs, bet tomēr ir no kā izvēlēties. Ir pieejams arī bezmaksas WI FI pieslēgums.

Var braukt atpūsties ar saviem mājdzīvniekiem. Tāpat var ņemt līdz savus motorizētos ūdens līdzekļus.

Šī ir vieta, kur tiešām jūt, ka saimniekiem katra viesa labsajūta ir svarīga!

Un saulrieti ir dievīgi!