TRIO-BIO produkti

TRIO-BIO produkti

28. Dec 2015, 14:46 martinja223 martinja223

Jasak ar to, ka jasaka liels, liels paldies Maminu Klubam par iespeju izmeginat Trio-Bio produkciju. Velme lietot bio sadzives kimiju mani radas ar bernu piedzimsanu. Kaut ka likas, ka vajag samazinat kimijas daudzumu ar ko viss tiek apstradats un mazgats. Viss sakas ar Purenn lidzekli gridas mazgasanai. Lidzeklis man ljooti patik, tapec ar lielu interesi izmeginaju Trio-Bio sadzives kimiju. 

Trauku mazgasanas lidzeklis

Sis ir noteikti mans labakais atklajums. Sakuma biju nedaudz skeptiska par to, vai bio lidzeklis spes tikt gala ar taukiem tik pat labi cik piem. Fairy, tomer mani sagaidija parsteigums. Lidzeklis ideali skidina taukus un ar to lieliski izdodas nomazgat trakus. Protams, ka tam nav izteikta smarza (ka jau noradits uz iepakojuma), tomer uzskatu, ka lidzekla galvena funkcija ir mazgat nevis smarzot. (Lai gan japiebilst, ka gluzi bez smarzas vins nav, tomer es ta ari neatdodu pec ka vins isti smarzo). Salidzinajuma ar Fairy, Trio-Bio trauku mazgajamais lidzeklis ir biezaks. To ari daudz nevajag, un tas rada labas putas. Pats labakais ir tas, ka pec mazgasanas nesausina rokas. Tagad tikai velos uzzinat cik ilgam laikam pietiks maza pudelite.

Japiebilst, ka cena vinam ari nav astronomiska, skiet, ka maksa apm 2,30eiro (maza pudelite). Ja pietiek ilgakam laikam, tad tiesam ir to verts

20151228133737-77978.jpg 

Kapsulas trauku mazgajamajai masinai

Nekad nebiju meginajusi sada veida kapsulas, lidz sim vienmer lietoju Fairy kapsulas. Patika tas, ka iepakojuma ir 25gb, kas pietiek diezgan ilgam laikam (ipasi, ja traukus masina nemazga vienmer). Pluss ir ari tas, ka kapsulas ir udens skidinosa apvalka, lidz ar to tas lidzeklis nepaliek uz rokam (ka medz but ar skidro lidzekli). Vienigais tas, ka kapsulas ar slapjam rokam labak nenemt, jo apvalks viegli skist. 

Nomazgaja traukus labi, ari smarzas izteiktas tabletem nebija. 

Cena ari salidzinosi zema, redzeju nuko.lv ar atlaidi 5,95. ja sadala, tad tikai 0,24centi par kapsulu. Ir Ok

20151228134915-88583.jpg

Lidzeklis tauku un ellu tirisanai no virsmam

Lai ta kartigi parbauditu to cik labs ir sis lidzeklis, paris dienas speciali nemazgaju pliti, nu ta, lai tiesam butu ko tirit :)

Nezinu, ka lidzeklis tiktu gala ar savadaka veida pliti (man ir stiklota gazes virsma), bet ar manu tika loti lieliski. Bija dazi plekisi, kurus vajadzeja ilgak pamieksket un nedaudz paberzt, bet tomer  ir janem vera to, ka tas ir bio lidzeklis, kurs bus saudzigaks un nesatur kodiigas vielas. Rokas ari nekoda, un vareja pat neizmantot cimdus, kas ari ir liels pluss. Kopuma esmu apmierinata.

Pirma bilde pirms, otra pec tirisanas

20151228140039-72084.jpg

20151228141845-16903.jpg

Skidras ziepes

Ziepes maigas, rokas nomazga loti labi. Iepakojums ari diezgan parocigs, tads mazins, bet ietilpigs. Virs pec darba atbrauca ar netiram rokam, izmeginaja, atzina par labam esam. Patika ari tas, ka rokas pec mazgasanas nepaliek sausas. (Man pec roku mazgasanas vienmer prasas roku krems).

Sals trauku mazgajamajai masinai

Sis lidzeklis bija liels parsteigums. Ar trauku mazgajamo masinu vel esmu uz Jus, tapec biju parsteigta par sada veida lidzekli. Atverot iepakojumu konstateju, ka ieksha tiesam ir sals. Lai gan lietojam udeni no akas, tas ir diezgan ciets, kas noteikti kaite gan trauku gan velas masinai, tapec ceru, ka sals tiesam mikstina udeni un pasargas trauku masinu no kalka.

Pagaidam neko sliktu nevaru pateikt par so sali, bet ari baigi slavinat nevaru, domaju, ka japalieto nedaudz ilgak, jo pagaidam tikai divas reizes esmu lietojusi. 20151228143545-67872.jpg


Kopuma varu pateikt, ka esmu ljoti apmierinata ar Trio-Bio produkciju, tapec velreiz paldies Maminu Klubam par so iespeju. Noteikti turpinasu pirkt un lietot trauku mazgajamo lidzekli, jo sobrid tas ir mans favorits. Loti iepriecina ari produkciju cenas, kas prieks bio sadzives kimijas ir diezgan draudzigas. 

Tiesam varu ieteikt visiem pasiem izmeginat Trio-Bio produkciju, jo tas tiesam ir to verts

P.S atvainojos par to, ka rakstu bez garumzimem, manam portativajam datoram nav sada ekstra. 

martinja223 martinja223 28. Dec 2015, 15:43

Tikko pamaniju, ka visur uzrakstiju Trio-Bio nevis Tri-Bio. Atvainonos par kludu, ta ir, ja visu uzmanibu aiznem divi mazi kipuri un atsauksme tiek rakstita pamisus ar pamperu mainisanu, spelesanos, barosanu un citam lietam, kas piederas audzinot divus 5menesus vecus rezgalus