Tikt pie noderīgām dāvanām ir forši! Numis med tests!

Tikt pie noderīgām dāvanām ir forši! Numis med tests!

27. Aug 2018, 17:42 Melānija Melānija
 Ļoti patīk piedalīties visāda veida konkursiņos un loterijās. Nekad neko nevar zināt un laimēt ir nenormāli forši. Ir bijušas reizes, kad laimests man neder, bet ar to es padalos ar saviem mīļajiem, bet šoreiz šo laimestu paturēju sev.  Rūpēties par savu ikdienu vairāk vajadzētu katrai no mums. 

Paldies Māmiņu klubam, jo tiku pie tiešām foršas dāvaniņas Numis med pH4.2 SENSITIVE intīmās mazgāšanas līdzekļa.  Ļoti, ļoti patīkami, ja kāds parūpējas arī par māmiņas ikdienu. Jo bieži vien, kā saka arī citas mammas: ''Nav laika sev, kur nu vēl dušai!"
Dāvana tiešām lieliska, tāpēc ar savu atsauksmi padalos arī es. 

Numis med pH4.2 Intimate Wash Lotion:
Sākšu ar to, ka ikdienā par savu intīmo higiēnu rūpējos noteikti tā pat kā visas sievietes. Arī man patīk, ja ir kvalitatīvas intīmās higiēnas ziepes/ losjons. Nepatīk kuras katras, bet tikai labākās. Mēdzu ilgi stāvēt pie veikala plauktiem un lasīt sastāvu, kā arī izvēlēties pašu labāko.
Šīs viennozīmīgi ir vienas no labākajām ko esmu lietojusi. 
Tikai tādēļ, ka tās ir ziepes nesaturošs intīms mazgāšanas losjons. Bez smaržvielām, bez parabēniem, bez krāsvielām un minerāleļļām.

Losjons nodrošina rūpīgu attīrīšanu , neizjaucot dabīgo intīmās zonas floru. Tātad galvenās sastāvdaļas nodrošina pretiekaisuma iedarbību. (Alantoīns un bisabolols) 
Īpaši piemērots maigai intīmo zonu ikdienas kopšanai, kā arī nodrošina svaiguma un tīrības sajūtu.
Var lietot māmiņas grūtniecības laikā, tūlīt pēc dzemdībām, menstruāciju laikā. ( Ja būtu zinājusi ātrāk, tad pēc sava mazulīša nākšanas pasaulē būtu lietojusi tikai šo)
 
Nezinu ko iepriekš esmu lietojusi, bet citreiz ir tāda niezoša sajūta. Pēc šī nav, jo klāt nav pievienotas ziepes. Pats intīmās mazgāšanas līdzeklis vairāk atgādina tādu kā želeju, nevis šķidru losjonu. 

Klīniski pārbaudīts un ar 5 zvaigžņu garantiju- Numis med pH4.2 SENSITIVE intimate wash lotion.

Varbūt beidzot arī man būs viens intīmās mazgāšanas līdzeklis pie kura pieturēties biežāk!