Nr.10 Andra: Tikai mazu kripatiņu man pašai

Nr.10 Andra: Tikai mazu kripatiņu man pašai

06. Feb 2017, 14:49 nosiguldas nosiguldas

Jā, vēlme paspēt visu, parasti noved pie tā, ka pagriežoties uz dārzu sev saku, tagad gribētos vienu brīvu dienu ,lai šo skaistumu izbaudītu. Bet tās nav, pēc nedēļas darbi sākās no jauna .

Arvien biežāk sevi pieķeru pie domas, ka es varu izdarīt daudz labu darbu citiem, bet sev pietrūkst laika un vēl, tad kad ir šis laiks, ķeru pie domas, ka šis laiks man nav svarīgs, ka tā vietā es varētu izdarīt simts un vienu citu noderīgāku lietu.  Reizēm tik ļoti gribās aizbēgt no visiem, un pabūt vienai, bet kad šāda iespēja ir divas dienas ir par maz , bet trīs par daudz.

To īpaši izjūtu, kad dodos darba komandējumos. Pirmā diena  tiek pavadīta kā eiforijā, bet trešajā man sāk pietrūkt mājas.  Ceturtā beidzas ar kārtīgu izraudāšanos.

Esmu, gan iemācījusies pārvarēt dusmas un protu paklusēt, kad tas nepieciešams, bet nevaru samierināties ar neveiksmēm, it sevišķi, ja es zinu, ka tas ko daru ir ļoti vajadzīgs, bet kāds uzskata, ka nē. Tas gan ir vairāk saistīts ar manu sabiedrisko darbību.

Ģimene un mājas  man ir tā vieta, kur smeļos iedvesmu un spēku. Es vairs nepievēršu uzmanību sīkumiem, un ticiet man, ir kļuvis dzīvot vieglāk.  

VISLABĀKĀ SEV- trešais uzdevums. Kas TEV traucē justies labi?

 


20170111084750-47648.jpg