25.04 18:00-20:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 8
Vakar tapa vienkārši gardi ābolu biezeņa un dzērveņu zefīri, šodien ar prieku tos nogatavinatus liku kopā vairāk foto tepat komentāros pievienošu
250grami biezeņa(ābolu vai dzērveņu kopējais svars tas)
380gr cukura
100grami ūdens
8grami agars
2 olas baltums
Pudercujurs.parkaisisanai
Sakul biezeņi ar pusi olas baltumu ,cukuru, stingri, pēc tam.pievieno atlikuso olas baltumu un kul...
Katlina 100grami ūdens +agars uzvāra kamēr veidojas pilites uz slotinas,
Tad vieglā "diedziņā struklā "lej klāt māsai un kul...
Kad sakults tik stingri kad nekrit ārā no bļodas to apgazot liek konditorejas tute un spiež formiņas un žāvē kādas 12h un pēc tam.tik bet pudercukuru un liek pusītes kopā