Tiekamies Sieviešu festivālā! 25. martā gaidīsim tevi Jūrmalā!

12. Mar 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris ir klāt un beidzot, beidzot pēc ilgākas pauzes - Sieviešu Festivāls KLĀTIENĒ!

Māmiņu klubs un MFD Veselības grupa aicina uz Sieviešu Festivālu, kas 25. martā pulcēs simtiem dāmu, lai visas dienas garumā baudītu dažādas izglītojošas lekcijas, meistarklases, konsultācijas un svētkus mums visām kopā!

Vairāk kā 30 dažādu ekspertu par veselību, sievietes ārējo un iekšējo pasauli, par pašizaugsmi un iespējām, ko sniedz dzīve, ja realizējam savu augstāko potenciālu - savu jauno, pavasarīgo ES!

PIRKT IEEJAS BIĻETI

Šo dienu Sieviešu Festivālā aicinām pavadīt kopā ar draudzenēm, kolēģēm, mammu vai meitu skaistā piejūras viesnīcā Semarah SPA Hotel Lielupe. Sievišķīgas sarunas, jaukas tikšanās, vērtīgas zināšanas, fantastikas balvas un neaizmirstamas emocijas!

Kas Tevi sagaida šajā dienā?

  • Lekcijas uz skatuves, piedaloties dažādiem sieviešu ekspertiem- ārstiem, psihoterapeitiem, skaistuma ekspertiem un iedvesmojošām sievietēm!
  • Ekspresdiagnostika un izmeklējumi sadarbībā ar MFD Veselības grupu!
  • Lielākie sieviešu pop-up kursi - iespēja iepazīties ar visdažādākajiem hobijiem, praksēm un idejām savai pašizaugsmei!
  • Būs arī īpašs piedāvājums nakšņošanai viesnīcā Semarah SPA Hotel Lielupe, naktij no 25. līdz 26.martam, lai paildzinātu brīvdienas ar draudzenēm!

Šoreiz Sieviešu Festivāla programmā liels uzsvars būs uz sievietes veselību un psiholoģiju - no matu galiņiem līdz papēžiem! 

VIENA DIENA TAVAI VESELĪBAI, SKAISTUMAM, IZAUGSMEI!

Pārsteigumi, izlozes, dāvaniņas, iespēja nobaudīt, izmēģināt, iepriecināties!

PIRKT IEEJAS BIĻETI

Apskati viesnīcu, kur notiks Sieviešu Festivāls šeit>>

Uz drīzu, pavasarīgu un spožu tikšanos!