Tev ir kāds kaitīgs ieradums? Vēlies no tā atbrīvoties? Apgūsti pašhipnozi!

Tev ir kāds kaitīgs ieradums? Vēlies no tā atbrīvoties? Apgūsti pašhipnozi!

02. Aug 2013, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs
Skaisti izraibinātas reklāmas ar spēcīgiem saukļiem televizorā, kliedzoši raksti avīzēs, iedegušas, photoshop programmā pārveidotas skaistules žurnālos, spīdīgi, čaukstīgi papīrīši ar dzīvnieciņiem uz šokolādes tāfelītēm, izveicīgs pārdevējs, kurš pārdos jeb ko... Hipnoze mums ir visapkārt. Katru dienu. Pat, ja mēs to nepamanam. Tāpēc ir lietderīgi iemācīties ar to darboties. Kā to izdarīt? Nāc uz diplomētas hipnoterapeites, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeites un skolotājas Kristīnes Nagornajas semināru!
 
Bez ārējās hipnozes, ir arī pašhipnoze, kuru mēs veicam paši ar sevi ik dienu, to pat neapzinoties. Daži piemēri:
 
- kaut ko aizrautīgi darot (piemēram, strādājot dārzā vai aizrautīgi spēlējot ģitāru) nepamani, ka sagriez pirkstu. To pamani tikai vēlāk un pati brīnies kā tu to neredzēji un nejuti sāpes. Tā saucas hipnotiskā anestēzija;
- meklējot kādu priekšmetu, neredzi, ka tas stāv tavu acu priekšā. Šis fenomens ir halucinācija;
- skatoties filmu un graužot uzkodas, mirklī, kad filmā ir aizraujošs moments, tava roka sastingst pusceļā uz muti, tu to pamani tikai pēc aizraujošā momenta beigām;
- kad kāds blakus sēdošais nožāvājas, arī tev negribot tas ir jādara.
 
Šie visi, kā arī daudzi citi, ir hipnozes piemēri, ar kuriem saskaramies ik dienu. Hipnoze ir ļoti spēcīgs rīks, tāpēc katram cilvēkam būtu jāmāk ar to darboties. Jo lielākajā daļā gadījumu, mēs sevi nohipnotizējam nedomājot un bieži vien šīs pašradītās hipnozes ir negatīvas. Kā, piemēram, šķirstot sieviešu žurnālu un skatoties uz jau iepriekš aprakstītajām modelēm, tu vari sevi negribot nohipnotizēt, ar tādām domām kā - cik viņas ir skaistas, kādēļ gan man nav ideāls svars, skaisti, dzīvīgi mati, gluda āda utt. Līdz gala rezultātā tu sāc domāt, ka visas sevietes ir skaistas, bet tu spogulī atrodi arvien vairāk un vairāk defektus un paliec arvien neglītāka savās iedomās. Šis ir tipisks negatīvas pašhipnozes piemērs. Pats sliktākais ir tas, ka katru reizi, paskatoties spogulī un atrodot vēl kādu defektu, tu hipnozi pastiprini. Tieši tādēļ ir ļoti nozīmīgi strādāt ar savām domām un koncentrēties tikai uz to, ko tu vēlies.

Ko tu seminārā iemācīsies?

Iemācīties pašhipnozi nozīmē iemācīties veidu kā novērst negatīvās hipnozes un izveidot pozitīvās. Ar šo semināru, Tu iemācīsies kā uztaisīt pozitīvu pašhipnozes scenāriju jebkurai dzīves situācijai, sākot no uztraukuma mazināšanas pirms gaidāmās intervijas, beidzot ar kaitīgu ieradumu atmešanu un daudz ko citu. Kā arī iemācīsies kā šo scenāriju pielietot.
Papildus šajā seminārā būs iespēja ielūkoties savā nākotnē. Bet neuztraucies, tu neredzēsi kaut ko negatīvu, tu aizceļosi uz savu vislabāko, iespējamo nākotni, kurā iegūsi vērtīgu informāciju par to, kā tu šādu nākotni vari izveidot.