Testēju Micellas ūdeni – ādas attīrīšanai un mitrināšanai

Testēju Micellas ūdeni – ādas attīrīšanai un mitrināšanai

15. Aug 2014, 16:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Šo produktu vēl var nosaukt par jaunumu. Vai tu esi dzirdējusi par micellas ūdeni? Es, noteikti nebiju, tādēļ tā iegāde man šķita, lai arī vilinoša, taču diezin vai lietderīga... Es domāju – kāds vēl micellas ūdens, ir taču zināmi toniks, losjons un pieniņi, bet ūdens... vai tad ar krāna ūdeni nepietiek?
Tev radīsies likumsakarīgs jautājums, kādēļ gan es to pirku, ja nejutu vajadzību? Atbilde ir prozaiska – iegādājos, jo tas nāca līdzi kā dāvana mitrinošajam serumam, kuru man vajadzēja, pat ļoti (āda no sausuma ne tikai lobījās, tā, pat redzami izžuva un kliedza – man slāpst!!!)
20140815163407-14815.jpg
Iespējams, par manas ādas bēdīgo stāvokli ir atbildīga saslimšana un nedēļu ilga atrašanās mājās, kur apkures siltais gaiss (es tiešām regulāri vēdināju), sejas ādai lika izskatīties visnotaļ nožēlojami... Pelēcīgs ādas tonis, tonusa un elastības zudums, turklāt mazās grumbiņas kļuva manāmi izteiktākas. Mana „diagnoze” bija skaidra – izteikta ādas dehidratācija un tici vai ne, tam nav nekāda sakara ar izdzertā ūdens daudzumu (par tā trūkumu sūdzēties nevaru). Šajā situācijā pat C vitamīna serums, par kuru es tev rakstīju iepriekš, nešķita pietiekoši iedarbīgs. Respektīvi, manai ādai, tūlīt un nekavējoties, bija nepieciešama intensīva mitrināšana.
Kā glābiņš manā ceļa pagadījās Aptieka... Jā, jā parastākā aptieka, kuras piedāvājumā ir Bioderma produktu līnija. Pēc dažām minūtēm manā somiņā iegūlās BIODERMA HYDRABIO H2O Solution Micellaire Nettoyante jeb latviski runājot, Attīrošais ūdens dehidratētai un jutīgai sejas ādai. Starp citu, runājot par apzīmējumu – jutīgai ādai, es gribētu ko piebilst. Pie tā jāliek ne tikai „un”, bet arī „vai”, jo jutīga āda nav tikai dehidratētas ādas pazīme! Domāju arī tu man piekritīsi. Tas tāds sīkums, bet atceroties savu jaunību un iepriekšējo zināšanu trūkumu, es gribētu korektākus apzīmējumus uz produktiem.
Hydrabio H2O ir pirmais attīrošais un mitrinošais ūdens ar Aquagenium. Šis patentētais bioloģiskais komplekss ir Biodermas inovācija, kas stimulē ādas šūnu spējas radīt ādas līdzsvaram nepieciešamo mitrumu ādas dziļumā un noturēt to virsējā slānī. Tā sastāvā esošās micellas vienlaikus lieliski notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku no ādas un acīm. Produktam esot lieliska panesamība uz ādas un acu apvidū. Šis apraksts ir produkta ražotāja veikums, kāds tas ir praktiskajā pielietojumā, lasi zemāk.
Iepakojums ir 200 ml caurspīdīga plastmasas pudelīte, kurā iepildīts caurspīdīgs šķidrums. Ja tas tiešām būtu kā ūdens, es nebūtu apmierināta – ūdens maksā daaaaaudz lētāk, nu labi, ne tik ļoti daudz, bet tomēr. Lai raksturotu precīzi konsistenci, man jālieto netipisks apzīmējums - čaukstīgs ūdens. Tu izlasīji pareizi, man tiešām radās tādas asociācijas un šis nosaukums likās visprecīzākais. Saturs līdzeklim ir kā ūdenim, bet kaut kas ir savādāk...
Jāsāk ar to, ka produkts, viegli sakratot, rada putiņas un iepilinot vajadzīgo tā daudzumu uz vates plāksnītes, tieši tādas sajūtas arī rada. Tas nedaudz čaukst un vates plāksnīte nesaplok, kā tas notiek uzpilinot sejas toniku, vai samitrinot to parastā ūdenī! Lietošanā uz sejas micellas ūdens ir ļoti patīkams, tomēr tā smarža ir diezgan savdabīga. Kopumā neuzbāzīga, nekā kopēja ar parfīmu, tomēr nedaudz sārmainu pieskaņu.
Zināmas grūtības var rasties tām sievietēm, kurām tīri fiziski ir nepieciešama sejas mazgāšana - ar ūdeni no krāna u.c. rituāliem. Es sevi attiecinu pie šīs grupas sievietēm, man vajag to ūdens sajūtu! To gan var pārvarēt, taču cīnīties ar sevi es nevēlos, tādēļ šis micellas ūdens iepakojums visticamāk ir vienreizējs pasākums, kas diezin vai tiks atkārtots. Protams, tas nekādā ziņā nav attiecināms uz produkta kvalitāti!
Ražotājs piebilst, ka līdzeklis neaizsprosto poras. Tam es varētu piekrist, taču gribētu teikt, ka tas arī neveicina jau esošo poru attīrīšanos, diemžēl. Nu labi, man jāpiekrīt apgalvojumam, ka reti kurais sejas attīrīšanas līdzeklis to spēj. Tikko ienāca prātā, tas būtu lielisks jaunām meitenēm, kurām nav problemātiska āda.
Grumbiņu daudzumu šis brīnumlīdzeklis tiešām neietekmēja, taču āda izskatās daudz, daudz labāk. Jau pirmajā nedēļā pazuda būtiskākās sausuma pazīmes, āda ir vienmērīga, bez sausiem pleķiem un lobīšanās, tā ir gaišāka un šķiet būs pabijusi lietū....
Tu esi kādreiz izmirkusi, tā, līdz pilnīgam slapjumam, kad lietus piles līst pār seju? Atnākot mājās un nosusinoties, vai pamanīji, cik ļoti āda bija pateicīga par tādu peldi? Tā ir mīksta un maiga, kā piepildīta ar veldzi! Tieši tādas sajūtas man radās pēc micellas ūdens... Tā ir fantastiska, manai ādai šis produkts patīk, arī man pašai. Āda ir gaiša un dzidra, ja vēl tās poras varētu novākt, ideālais līdzeklis būtu atrasts! Meitenes, man patika, bez liekām runām.
Pēc sejas attīrīšanas es nosusināju lieko mitrumu ar kosmētisko salveti, ko ļoti iesaku darīt arī tev! Vispār šo knifiņu es zināju jau sen, no manas kosmetoloģes. Kā izrādās, pēc sejas tonika, losjona vai šajā gadījumā micellas ūdens lietošanas, seja ir jānosusina, pretējā gadījumā tu iegūsi citādu iedarbību. Uz ādas palikušais toniks mitrumu piesaistīs sev, tas it kā „izvilks” to no ādas dziļākajiem slāņiem un atūdeņos sejas ādu vēl vairāk!
Starp citu, minētais produkts sejas kosmētiku notīra lieliski, arī acu zonai tas patīk! Pēc uzklāšanas ādu patīkami kņudina. Uzlejot līdzekli uz vates plāksnītes, es tev ieteiktu – netaupi ar micellas ūdens daudzumu (cerībā ietaupīt)! Tev jāņem tik daudz, lai viegli varētu notīrīt visu seju un kakla zonu arī. Taupīšanas gadījumā rēķinies, ka sejas āda nebūs pilnībā attīrīta un lietojot nākamo līdzekli, pastāv iespēja iedzīvoties pūtītēs un tamlīdzīgās nevēlamās ādas parādībās.
Atgriežoties pie raksta sākumā uzdotā jautājuma sev, par to, vai ar parastu ūdeni nepietiek, es varētu atbildēt divējādi. Loģiski domājot, it kā jau pietiek, taču, ja ūdens var ne tikai attīrīt (nomazgāt), bet arī mitrināt un atveseļot? Kādēļ gan neizmantot to?
Prātīgi lietojot – lasi īpaši netaupot, produkta pietiks aptuveni diviem mēnešiem. Micellas ūdeni iegādājos kopā ar citu produktu, kuru iesaka lietot kā nākamo. Tas ir Hudrabio mitrinošais serums. Par to gan nākamreiz. Tevi interesē cena? Hm, komplekts no diviem līdzekļiem man izmaksāja 28 euro. Cik viņš izmaksā atsevišķi, atvaino, nepateikšu.
Foto no Bioderma.com
Jana (http://janasskaistumalapa.blogspot.com/)