Testējam Nioxin: kādi rezultāti?

Testējam Nioxin: kādi rezultāti?

29. Nov 2013, 09:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubā oktobrī veidojām tiešraidi par matu problēmām, kurā piedalījās gan daktere Inga. Zemīte, gan frizieris  Kristiāns Spaliņš. Pēc tam bija iespēja pieteikties un testēt jauno trīspakāpju līdzekļu komplektu Nioxin. Pieteicās 8 mammas un pēc viņu aprakstītā matu tipa tika piemeklēti atbilstošie līdzekļi no 6 Nioxin matu kopšanas sistēmām. . Nioxin trīspakāpju sēriju iedala sistēmās no1-6. 

Galvenais kritērijs, lai noteiktu kāda Nioxin sistēma ir piemērota, ir jāzina, vai mati ir krāsoti vai nekrāsoti, vai tiem ir smalka vai rupja struktūra.

Nioxin sērijā ietilpst šampūns, balzams un neizskalojms ārstnieciskais līdzeklis. Šo trīspakāpju sistēmu arī saņēma visas 8 mammas.

Nu jau ir pagājis krietns laika sprīdis un varam izdarīt secinājumus. 

20131029130617-20904.jpg

Visas mammas atzina, ka sajūta, lietojot produktu, bija ļoti patīkama. Mazliet jūtama mentola smarža, jālieto pavisam neliels daudzums šampūna, jo puto pieteikami. Tās mammas, kuras matus mazgā katru dienu, novēroja, ka pietiek ar šampūnu mazgāt matus tikai vienu reizi, un tie jau rada patīkamu tīrības sajūtu. To, ka šampūnam nav izteikta smarža, dažas testētājas atzina kā lielu priekšrocību, jo laba kosmētika nedrīkst pārāk smaržot, bet dažas mammas to atzina kā trūkumu. Viņas velējās, lai produkta smarža būtu izteikta un ilgi paliekoša.

20131029130745-90898.jpg

Arī kondicionieri visas novērtēja kā ļoti labu, jo tas ir ekonomisks, pietek ar pavisam nelielu daudzumu, lai mati kļūtu slideni un spīdīgi.

Kā arī trešo produktu, ārstniecisko līdzekli, kas ir kā putas, mammas novērtēja kā ērti lietojamu un patīkamu. 

Runājot par rezultātiem, jāsaka, ka gandrīz visas mammas pauda viedokli, ka pēc pirmajām lietošanas reizēm, bija tikai patīkama tīrības sajūta, bet jau pēc 3 vai 4 lietošanas reizēm bija jūtama uzlabošanās matu struktūrā. Mati kļuva spīdīgāki, slidenāki, vieglāk izķemmējami. Mati, kurus mamma pirms Nioxin lietošanas raksturoja, kā sapinkājušos, pēc Nioxin lietošanas izrādījās vijīgi viļņaini.  

Kāda no mammām Nioxin produktu lietoja kopā ar vīru un konstatēja, ka ne tikai pašas, bet arī vīra mati ir kļuvuši lieliski, patīkami, biezi un piesātināti.

Runājot par pašu galveno faktoru - matu izkrišanu, domas dalījās. Bija tetstētājas, kurām bija pierādījumi, ka mati sākuši izkrist mazāk, bet bija arī pierādījumi, ka tomēr mati turpina izkrist. Tā kā matu stāvokli noteicām tikai no apraksta par matiem, tad iespējams, ka kāda cita sistēma būtu derējusi labāk, va arī produkts būtu jālieto ilgāk.

Pārskatot kādas sistēmas katra mammas lietoja, jāsecina, ka tās mammas, kuru mati no dabas bija dabīgi un nebojāti, bet tikai sakarā ar grūtniecību vai kādu citu īslaicīgu iemeslu bija cietuši, uzlabojumus juta ātrāk un viņu matu stāvoklis uzlabojās ļoti jūtami. Tās, kuru mati jau ilglaicīgi tikai pakļauti krāsošanai, ķimiskai apstrādei vai no dabas ir plāni un smalki, rezultātu nejuta tik labu, kā gribētos. Jāsecina, kaNioxin ir ļoti labs produkts un var palīdzēt Jūsu matus atveseļot pat pēc 3 lietošanas reizēm, bet, lai cīnītos ar dabu, pat Nioxinam ir vajadzīgs ilgāks laiks un lietotājām - pacietība un neatlaidība.

Māmiņas, piedāvājam testēt komplekso Nioxin sistēmu!

Mamuķītis Mamuķītis 28. Nov 2013, 15:00

Es arī lietoju Nioxin. Sākumā likās, ka neko nejūtu. Tad šķita, ka mati paliek ļoti slidīgi, kas it kā ir labi, bet manā gadījumā, kad mati ir plāni un smalki, vēl vairāk jākasa un jālieto vairāk matu putas un matu laka. Nodomāju, ka tas produkts noteikti nav priekš manis, jo ja tos matus fiziska kasa, tad nav brīnums, ka viņi tiek traumēti un lūzt un krīt ārā. Nioxin jau nu nespēs būt stipātks par manu matu ķemmi! Bet ar vairākām lietošanas reizēm ir gan. Man pēc ķemmēšanas izkrīt daudz mazāk matu, kā pirms tam.