Testējam BIODERMA lieliskos produktus!

Testējam BIODERMA lieliskos produktus!

05. Jun 2020, 18:55 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Arī mums bija iespēja testēt lieliskos biodermas krēmiņus no azeta! 

Manuprāt, trāpījās tieši laikā, jo siltās dienas iestājas līdz ar mūsu testējamā produkta ienešanu mājās. Gluži, kā sarunājuši ?

 

Ļoti priecājos, ka mums bija iespējams pamēģināt arī pretiedeguma krēmu bērnam- ar spf 50! Šo krēmu izmantojam jau ceturto vasaru, un zinām, ka nudien  ir lielisks, aizsargā mazuļa adiņu, un neļauj apdegt.. taču, līdz šim bijām izmantojuši tikai izsmidzāmo iepakojumu , tāpēc biju priecīga, ka šoreiz mums patrāpījās iespēja izmēģināt tieši smērējamo! Paša krēma kvalitātei , protams, atšķirība nekāda! Ikdienā līdz šim, izsmidzināmais šķita ērtāks, jo bērns bija vēl maziņš, un baigi sarunāt lai apstājas un mierīgi pagaida, kamēr varu viņu iesmērēt bija gluži kā neiespējamā misija! Taču šogad, kad Eliots ir sasniedzis jau 3,5gv, ar smerejamo nav gluži nekāda problēma, jo vairāk vins šo procesu vēlas izdarīt pats- pats paņem savi sauļošanās iepakojumu, uzspiež punktiņus uz vajadzīgajām vietām un lieliski iesmērē pa ādiņu. Krēmu ir ļoti viegli iesmērēt pat bērnam pašam, bez lieka aromāta, un fantastiski pilda savu aizsargfunkciju, kas man ir ļoti svarīga atrodoties saulītē. Laikam jau tāpēc, nav ienākušo prātā pat doma, pa šiem gadiem mēģināt kādu citu no saules aizsargkrēmiem bērniem! 

Bet nu, būs stāsts par mani, un manu aizmāršīgo ādu!! 

Vai Tu, arī par sevi padomā atrodoties saulē?! Loģiski, ka par bērnu mēs vienmēr padomājam pirmo- ko izvilkt siltā/karstā laikā, ko likt galvā, paņemt saules brilles, ieziest ar krēmu.. bet, vai par sevi un saules aizsargkrēmu Tu arī vienmēr atceries?! Es gribētu teikt JĀ! Taču, pagājušās brīvdienās, kad saulīte lutināja un pavadījām abas dienas svaigā gaisā, es par savas ādas pasargāšanu aizmirsu, tāpēc, ĻOOOOOTI gribu pateikt PALDIES māmiņu klubam ka mums bija iespēja pamēģināt šos krēmiņis, jo tie tiešām izglāba manu ādu pēc šīm aizmāršīgajām brīvdienām! 

 

Sestdienas rīts, atkārtoti savu seju un acu zonu ieziedu ar fantastisko BIODERMA intensive eye krēmu! Ja pirms tam, manas acis izskatījās nogurušās, ar nelieliem lokiem, tad pa lietojot šo krēmu jau pāris dienas redzēju uzlabojumus. Taču, gribu paslavēt par velvienu lietu- šķiet, ka pat šajā krēmā ir klāt kāds saules atvairošs un ādas pasargajošs elements.. jo, visu sestdienu pavadot saulē, ar aizmirstu saules aizsargkrēmu, uz manas ādas vienīgais krēms bija tikai šis, un , vienīgā neapdegusī ķermeņa zona bija.. - jā! Seja! Es biju patīkami pārsteigta, un nodomāju- ak! Paldies ??
šis šobrīd ir nr1 manā ikrīta un vakara rituālu sarakstā! 
 

Tālāk jau scenārijs man bija līdzīgs, kāpēc man šos produktus izdevās iztestēt pēc pilnas programmas- lieliskais baby dermedic krēms, kas paradzēts sausai zīdaiņa adiņai jau kopš pirmās dzīves dienas, lieliski mitrināta un “ārstēja” manu sauso, apdegušo un tobrīd jutīgo ķermeņa ādu! 

lūk, cik sarkana es izskatījos- 

Tāpat, mans glābiņš mazgāšanās laikā, kuru tā īsti par mazgāšanos es nosaukt nevarēju, jo tiklīdz āda saskārās ar  ūdeni, pār manu ķermeni nāca milzīgas sāpes, sūrstēšana un likās, ka ķermeni dursta ar miljons adatām.. bet tas nebija no līdzekļiem, tas bija no saules apdegšanas sekām un tikai BIODERMA dusas želeja, kas paredzēta jutīgai un sausai ķermeņa ādai, spēja šo procesu man padarīt mazāk nepatīkamu! 

Gribu pateikties, gan BIODERMA, gan māmiņu klubam, ka devāt iespēju izmēģināt šos produktiņus! Es kārtējo reizi pārliecinājos, ka savam bērnam izmantoju visu to labāko, un šie produkti spēj “glābt” , ārstēt pabarot arī jutīgu vecāku ādu! 

Sargiem sevi saulītē, lietojiet aizsargkrēmus un visādi citādi mitriniet, aizsargājiet savu bērnu, un protams, arī paši savu ādu no apkārtējās vides kairinātājiem !