Stilīga komplektācija - Māmiņai

Stilīga komplektācija - Māmiņai

08. May 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Paldies“ ir skaistākas vārds pasaulē, tāpat kā „Māmiņa“ varētu iecelt paša mīļākā vārda statusā. Māmiņdienā noteikti liekat šos vārdus kopā, veltiet tos savai māmiņai un noteikti arī sev, ja esat par tādu kļuvusi. Jo mammas darbs savukārt ir pats grūtākais!

Šajā komplektācijā kopā ar kokvilnas Silk&Milk kreklkleitu ir haki krāsas parka no ZARA, kas noteikti noderēs mūsu mainīgajos apstākļos. Haki zaļais pavadīja pavasara/vasaras 2015 kolekciju skates, no utilitārajiem Marc Jacobs siluetiem līdz pat safari tēmām Ralph Lauren skatījumā. Kopš tie pirmo reizi parādījās pirm 40 gadiem, haki zaļais sevi ir attaisnojis vienu sezonu pēc otras, galvenokārt pateicoties tieši vieglai tā kombinēšanai un daudzpusībai.

20150428103059-89445.jpg 

Zilās krāsas soma būs kā svaigss gaiss šajā komplektā, jo siltie toņi kopumā gūst pārsvaru. Izvēlētā ir Michael Kors soma. Nelieli zilo toņu aksesuāri ziedu motīvos būs pareizā izvēle mājīgi svinīgajam pasākumam. Gredzens ar zilu ziedu vai rokassprādze, piespraude vai jostas aksesuārs, brīva vieta fantāzijai.

Komfortam un plašam pielietojumam arī šosezon dizaineri piedāvā platformu apavus, vasaras sezonai sandales. Glamūrs un ērtības apvienojas Topshop Unique’s svītrainās platformu sandalēs, Kate Spade divu siksniņu melni dzeltenajos apavos un zamšādas no Derek Lam dažādās nokrāsas un kombinācijās.

20150428103113-29681.jpg 

Izvēlētās platformas salmu krāsas sandales Pura Lopez atrodamas salonā Madam Bonbon.

www.silkandmilk.com sadaļā “Komplektāciju idejas”.