Sportiskajā Mājsaimnieču olimpiādē JOGA un NIKE Run Club treniņš: rezervē vietiņu!

13. May 2015, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Būt par mājsaimnieci - tā nudien nav nekāda "sēdēšana mājās", tas ir īsts sports ik uz soļa! Jāsalasa bērnu izmētātās rotaļlietas, jāsaliek tīrā veļa pa skapjiem, jāpagatavo ēst, jāizlaiž dancis pa grīdām ar slotu un tā varētu turpināt ilgi un ilgi. Piekrītat? Garlaicīgi nav, vai ne? Un arī Mājsaimnieču olimpiādē garlaicīgi nebūs! Īsts sports būs gaidāms, jā - nudien! Un tikpat sportiskas aktivitātes!

Uz ikvienu no šīm aktivitātēm aicinām pieteikties, rakstot uz info@spice.lv!

Jogas meistarklase t/c Spice Home, 16.maijā, plkst.13:30 - 14:00!

Gribi zināt, kas ir joga, kādi ir jogas pamatelementi, kā arī -kāda ir jogas nozīme, un kā to varam ievilkt savā ikdienā, ļaujot paši sev aizmirst par ikdienas satraukumiem un rūpēm? Šī būs nodarbība tieši tev!

Joga visai ģimenei kopā ar jogas pasniedzēju Lauru Vanagu - Mickēviču plkst. 10:30 - 11:30

Joga ir viena no senākajām praksēm, kas ietver sevī vingrojumus jeb āsanas, elpošanu jeb pranājamu, kā arī ķermeņa relaksāciju un prāta meditāciju. Jogas pasniedzēja Laura Vanaga - Mickēviča aicina jūs visas, mīļās Mājsaimnieču olimpiādes dalībnieces uz Mājsaimnieču rīta jogu!

Joga māmiņām ir saudzīgs veids kā māmiņām atgūt formu pēc dzemdībām. Tas ir arī viens no veidiem, kā iepazīt ķermeni un apgūt relaksāciju. Tāpat, joga palīdz arī atbrīvoties no spriedzes, stresa.

Joga palīdz mums iemīlēt sevi, savu ķermeni, nevienam nav noslēpums, ka ne visas māmiņas ir apmierinātas ar savu ārējo izskatu, kad bērniņš ir piedzimis. Un noteikti joga ir arī veids, kā pozitīvāk skatīties uz apkārtējām lietām.

Nike Run Club treniņš - labākie vingrojumi fiziskās formas iegūšanai

Četri treniņi uz ielas pie t/c Spice Home, nāc un piedalies! Treniņu laiki: 12:00, 13:00, 14:00, 15:00.

Skriešana un, protams, jebkura fiziska aktivitāte, padara parastu cilvēku veselīgāku. Uzlabojas asinsrite, sirds paliek stiprāka un tu nokļūsti tālāk no dažādām sirds problēmām. Regulāra skriešana nostiprina sirds un asinsvadu sistēmu, un arī tas vēl nav viss.

Vai zini, ka piedaloties katru gadu Nike Riga Run skrējienā, iespējams ziedot? Tāpat, tas ir veids, kā iemīlēt skriešanu un gūt prieku no skriešanas kopā ar citiem, arī, ja līdz šim ar skriešanas kompāniju tev nav paveicies!

Piesakies bezmaksas meistarklasēm un treniņiem, rakstot uz e-pastu: info@spice.lv

20150506135241-59588.jpg 

Sportiskām mājsaimniecēm sportiskas aktivitātes!

Māmiņu Klubs

Un KO TU VĒL GAIDI? PIESAKIES ŠEIT, aizpildot anketu zemāk!

20150429143708-53069.jpg

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv