6 iemesli, kāpēc palutināt sevi ar šokolādi

6 iemesli, kāpēc palutināt sevi ar šokolādi

23. Jan 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gabaliņu šokolādes? Jā, kāpēc gan ne? Šokolāde ir iemīļots gardums visā pasaulē un ne bez iemesla! Izrādās, tā slēpj daudzas vērtīgas vielas.

Flavonoīdu avots

Ir zinātniski pierādīts, ka šokolādes sastāvā esošajiem flavonoīdiem piemīt antioksidatīvas īpašības un tie pozitīvi ietekmē sirds veselību. Šokolādē esošie flavonoīdi stimulē asinsriti un smadzenes. Ne velti brīžos, kad apsīkusies enerģija, jau pēc gabaliņa šokolādes iegūsti mundrumu un prāts atkal darbojas ar divkāršu sparu.

Pazemina asinsspiedienu

Šokolādē esošās vielas palīdz dabiski samazināt augstu asinsspiedienu un trombu veidošanās risku. Izklausās lieliski, ne? 

Samazina stresu

Ja Tev ieplānota noslogota diena, eksāmens vai arī uzstāšanās auditorijas priekšā, somiņā turi tumšo šokolādi. Gabaliņš šokolādes palīdz uzlabot asinsriti un asins plūsmu smadzenēs, līdz ar to arī samazināt uztraukumu un justies labāk.

Nodrošina ar enerģiju

Šokolādē esošais kofeīns paaugstina enerģijas līmeni, tāpēc turi rokas stiepiena attālumā šokolādi, lai brīžos, kad sagurums liek par sevi manīt, taču vēl jāpaveic daudzi darbi, ar gabaliņu šokolādes vari atgūt enerģiju.

Palīdz samazināt holesterīna līmeni

Kakao sviestā esošās taukskābes palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs. Izvēloties šokolādi, priekšroku dod tumšajai šokolādei, kura satur ievērojami vairāk antioksidantu nekā piena šokolāde.

Palīdz saglabāt jaunību

Šokolāde satur polifenolus, A, E un C vitamīniem, kam piemīt antioksidanta iedarbība, līdz ar to palēninās ķermeņa novecošanās.

Ar RED - bez uztraukumiem par kalorijām

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com