ŠODIEN Mājsaimnieču olimpiāde 2015!

ŠODIEN Mājsaimnieču olimpiāde 2015!

16. May 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esiet gatavas šiem īpašajiem, skaistajiem svētkiem, ko ik gadu saucam par Mājsaimnieču olimpiādi? Jā?? Kolosāli!

Aicinām sanākt visas, visas sportiskās, enerģiskās, aktīvās, izdarīgās, atraktīvās, jautrās, jaukās un mīļās sievietes, lai noskaidrotu 2015.gada Latvijas Sportiskāko mājsaimnieci! Tiekamies šodien, 16.maijā plkst. 10:30 tirdzniecības centrā Spice Home, kur sadarbībā ar portālu Māmiņu klubs jau ceturto reizi rīkota tiek Mājsaimnieču olimpiāde! 

Aptuveni 200 mājsaimnieces sacentīsies ne vien par tituliem, bet arī par galveno balvu - Casall velotrenažieri!

20150513101001-60785.jpg

Lai pretendētu uz galveno balvu, dalībniecēm divu stundu laikā pēc iespējas labāk būs jāpaveic veikalu sagatavotie uzdevumi un pārbaudījumi. Turklāt nevis vienkārši jāpaveic, bet jādara to ātri, veikli, un - jo interesantāk, jo labāk! Žūrija vērtēs pretendentes dažādās nominācijās un apbalvos atbilstošākās.

Kāda būs ŠODIENAS mājsaimnieču olimpiādes programma?

16.maijā no plkst. 10:30 gaidām tevi t/c Spice Home. Būs arī ģērbtuve, kurā atstāt drēbes (vai pārģērbties, uzpucēties dreskodam un pretendēt uz stila balvām!

Plkst. 12:00 - Mājsaimnieču Olimpiādes atklāšana

No plkst. 12:20 līdz 14:15 - Mājsaimnieču Olimpiāde. Visas klātesošās sadalās pa mazākām grupiņām (lieliski, ja esi ieradusies jau kopā ar draudzenēm) un sāk pildīt mājsaimnieču uzdevumus. Kādi paredzēti? Jautri, smieklīgi, patīkami. Mūsu mērķis - visas klāteošās iepriecināt, vienlaikus pārbaudot jūsu erudīciju, atraktivitāti un mājsaimniekošanas dotības. Bet - tās nebūs sacensības, kura ātrāk, labāk, pareizāk... Visi, kas būs kaut vai tikai pamēģinājuši, tiks pie iespējas laimēt lielo dāvanu!

Visu pasākumu vēro Mājsaimnieču Olimpiādes žūrija. Viņi noteiks stila nominācijas un uzvarētājus citās nominācijās!

Ap plkst. 14:30 - Finišs!  Visas, kas būs veikušas olimpiādes uzdevumus (kaut vai tikai pamēģinājušas) un iesniegušas savu lapiņu ar zīmodziņiem (katrā pieturas punktā atrakcijas vadītājs lapiņā iespiedīs zīmogu!) piedalās loterijā par galveno balvu - Casell velotrenažieri.

Plkst. 15:00- Apbalvošanas ceremonija un bildēšanās, lielāku un mazāku balvu pasniegšana. Protams, būs arī garantētās balvas, ko saņems ikviena dalībniece!

TIEKAMIES JAU ŠODIEN PLKST.10:30!

Norises vieta - t/c Spice Home

Laiks - 16.maijs, sestdiena, no plkst. 10:30 līdz 15:00

Gaidīts ikviens portāla lasītājs, draugs, paziņa. Jo vairāk līdzjutējus paņemsi sev līdzi, jo jautrāk!