Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: Bez nosaukuma #45”

Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: Bez nosaukuma #45”

18. Apr 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā tikko uzspīd saule, tā atkal iedvesma pārņem – satīrīt māju, uzvilkt kaut ko rotaļīgu, apgūt jauno sievišķību un nedomāt par tiem daudzajiem ierobežojumiem, apgūtiem stereotipiem un kompleksiem, bet ļauties iespējām!

Vairāk drosmes, vēl mazliet vairāk drosmes novēlu Jums visām ne tikai šim pavasarim, sezonai vai gadam, bet sevis pilnveidošanai visa mūža garumā!

Jaunā komplektācija ir nenosaukta tieši tāpēc, lai Jūs pašas sniegtu tai savu nosaukumu, pieliktu pašas kaut ko klāt no sava skapja, kaut ko idejiski aizgūtu, kaut ko samainītu. Un personības-individualitātes modē ir vienmēr – atklājiet sevi savā garderobē!

Varat arī ļauties “Laikošanai mājās” kopā ar Silk&milk, kur dizainere Diāna palīdzēs ar skapja revīziju!

Bet atgriežoties pie komplektācijas kā galveno tendency un raksturlielumu tieši šiet ir jāmin – sieta izmantošanu!

Siets visās apģērbu formās ir šīs sezonas aktualitāte. Tomēr nedrīkst aizmirst, šis dinamiskais un caurspīdīgais materiāls ir ļoti acīm saistošs tāpēc izceliet to, ar ko Jūs lepojaties!

 20160410211457-85903.jpg

Savukārt kā otro tendenci vēlos atzīmēt – hologrammas, lai arī tas nav nekāds jaunums – futuristiskais pieskāriens dažādās tā izpausmēs būs un būs vēl vairākus gadus uz priekšu!

 20160410211524-81080.jpg

www.pinterest.com

Komplektācijā: Silk&Milk tops, “Feel good” džemperis melns, Philipp Plein džemperis pelēks ar izšuvumu, hologrammas dimanta formas rokas somiņa, Meli Melo Azzurra balta ādas mugursoma, Motel Bobby sieta svārki no www.asos.com , melnas Reebok classic botas vai SUN zandales ar hologrammas siksnām, acu laineris un rozā lūpu spīdums, cepures pēc pašu ieskatiem!