Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Red Love

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Red Love

13. Aug 2015, 11:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nu būs kā pasaka par Sarkangalvīti, tik ļoti pazīstams stāsts: klasiskas lietas un labas lietas.

Tik lai Jūs nemulsina īsais kreklkleitas garums, līdzsvaram ir garās piedurknes un oversize (tulk. izmērā par lielu) griezums, kas rada zvanveida formu. Un, ja liekam jokus pie malas, aicinājums ir un paliek – uzdrošināties un lepoties, ja daba apveltījusi ar skaistām kājām!

A-silueta un zvanveida formas ir ļoti aktuālas un ļoti klasiskas, jo piestāv visām ķermeņa pamatformām. Par ķermeņa pamatformām plašāk citreiz.

Šoreiz uzsvērsim nelielās somiņas, ko likt krusteniski pāri ķermenim, aktualitāti.

Mūsdienu sievietei ir jāprot ne vien paspēt daudz, bet arī kompakti salikt pašu nepieciešamāko pareizā izmēra somā. Ar lielajām iepirkumu somām vai datorsomām staigāt ārpus tām paredzētās funkcijas izpildlaika, nav vairs cienīgi. Ja ir nepieciešama soma autiņbiksītēm, tad labāk ir izvēlēties tādu, ko likt pie ratiem un mazo rokassomiņu citām vērtībām. Ikdienas gaitām un ērtībām mazā portfeļa tipa vai pastnieka tipa somiņa būs ideāls risinājums.

20150724114820-61896.jpg 

Kā teikusi Latvijā pazīstamā stiliste Anita Altmane:” Skaistas kurpes uz neliela papēža neekstistē!”. Un tur nu man nākas piekrist- papēdis vai nu tad ir vai nav vispār. Es noteikti neatbalstu augstpapēžu kurpes valkāt grūtniecības laikā, jo tik ļoti mainās ķermeņa smaguma centrs, bet  pēc tam, lūgtum un pat vajag!

Arī sarkanās lūpas ir visiem pazīstama klasika, tomēr jāatcerās viens  - tām jābūt saskaņā ar mūsu krāsu paleti. Sievietes iedala četros gadalaiku tipos – pavasaris, vasara, rudens un ziema. Tam katram ir savs piemērotākais kolorīts.

 20150724114839-19686.jpg

Plašāka informācija par tiem daudz un dikti ir pieejama internetā, bet ieskatam varat ielūkoties epadomi.lv lapā.

Un atkal kreklkleitas, jo tās nemainīgi ir garderobes trumpis. Kombinējamas gan ar piegulšām džinsu biksēm, gan šauriem svārkiem un pat mežģīņu šortiem. Ļaujiet tikai fantāzijai vaļu. Un karstajās vasaras dienās, ieliekot mazo smalko jostiņu Silk&Milk īsajā kreklblūzē, vējš nemulsinās apkārtējo prātus, bet pati būsiet pārliecinoša un seksapīla.

Komplektācijā: Silk&Milk kreklblūze; Kate Spade soma; Tory Burch soma; Valentino soma; Saint Laurent brūnās kurpes kā stila piemērs; Fendi Fashion show sandales, Bam Bam Celine sandales ar sudraboto papēdi stila piemērs, jo oriģināli jau izpārdoti.