Siguldas "Brīnumu mežs"

Siguldas "Brīnumu mežs"

31. Jul 2019, 21:44 Dubultmamma Dubultmamma

Brīžos, kad šķiet, ka Rīgā meita jau visu redzējusi desmitiem reižu, bet braukt kaut kur tālu nav lustes, mūsmājās ideāli der Siguldas tauriņmāja, pēc tās dodoties kaut kur gardi paēst un, re, mazais brīvdienu ceļojums ir nesis gan meitai prieku, gan vecākiem atslodzi no ikdienas, taču pēdējā reizē nolēmām "paķert vēl kaut ko", tāpēc devāmies uz sociālā uzņēmuma "VISI VAR" veikaliņu Siguldā, Institūta ielā 5a, lai iegādātos kādu skaistu meistardarbu, gan arī bērnu izklaides centru "Brīnumu mežs, Pulkveža Brieža ielā 111c.

Neliela reklāma labiem darbiem: "VISI VAR" ir viens no ļoti retajiem uzņēmumiem, kas piedāvā iegādāties skaistas, kvalitatīvas, gaumīgas, rūpīgi izgatavotas lietas (traukus, apģērbu, aksesuārus), ko darinājuši cilvēki ar invaliditāti. Ir arī ziedotās lietas, drēbes un grāmatas, bet tām šoreiz metu līkumu, jo gribēju atbalstīt tos, kuru čaklās rokas darina abprīnojami skaistas lietas, neskatoties uz daudzajām dzīves grūtībām. Nopirku jaundzimušo zābaciņus, par kuriem no vecmātes saņēmu komplimentu, jo izskatījās ļoti rūpīgi un skaisti! Ak, ja vien man abas rokas nebūtu kreisās, tieši tādus zābaciņus es vēlētos pati darināt savai meitiņai! Cena zābaciņiem bija 6-8 EUR robežās, nopirku arī pusgaros linu svārkus par 20 EUR, vasaras cepurītes par 3 EUR. Viss ļoti pieņemamās cenās un ar mīlestību izgatavots, noteikti iesaku! 

Ja nu kāds netiek uz Siguldu, tad šim uzņēmumam var sekot arī Facebook, pasūtot iepatikušos lietu pa pastu vai sarunājot to uzšūt pēc nepieciešamajiem mēriem. 

Ja šis veikaliņš bija īsta bauda man, tad lielā meita bija sajūsmā par "Brīnumu mežu!" Neskatoties uz sestdienu, vienlaicīgi ar mums tur viesojās tikai vēl viena cita ģimene. Viss bija ļoti kārtīgs, pārdomāts un bērniem drošs. Šis, šķiet, ir drošākais bērnu izklaides centrs, ko esmu redzējusi...Neliels, bet ar pietiekoši daudzām atrakcijām vairāku stundu apmeklējumam, jo pēc 1h mana meita nebija pierunājama doties prom uz mājām:) Ir divas svinību telpas, kas glīti rotātas ar zīmējumiem un rotaļlietām, ir arī dīvāniņi ar žurnāliem, kur vecākiem ērti iekārtoties, vērojot savus mazos, ir iespēja iegādāties ūdeni vai saldējumu, kā arī ir māmiņu istaba (ar autiņbiksītēm, pārtinamo galdu un ērtu krēslu) un labierīcības gan ar podiņu bērniem, gan kāpnītēm, gan poda uzliktni, viss ļoti ērti un pārdomāti.

Administratore laipna, smaidīga un nemitīgā kustībā, rūpējoties par to, lai apkārt valdītu kārtība.

Ir slidkalniņi, šūpoles, bumbu baseins, batuti, zona mazajiem un daudz citu atrakciju, kas noteikti patiks bērniem vecumā līdz 6 gadiem. Nezinu par vecākiem, bet šķita ideāli 1,5-4gadniekiem. 

Cenas: 1h (5EUR darba dienās, 6 EUR brīvdienās), TAČU jāmaksā ir tikai par bērniem, jo 2 pieaugušie var nākt līdzi par velti! Ja ar vienu stundu nepietiek, tad biļete bez laika ierobežojuma ir attiecīgi 7EUR darba dienās un 8 EUR brīvdienās (+2 EUR, ja grib dienas biļeti ar iespēju iziet/ienākt). Ir arī dažādas atlaides, par kurām var lasīt te: https://brinumumezs.com/cenas/ 

Mani kā mammu ļoti priecēja, ka visur varēja redzēt atrakciju izmantošanas noteikumus un vecuma ierobežojumu, paldies!