Siera kūka ar biezpiena pildījumu un persiku gabaliņiem un ogām.

04. Apr 2021, 07:05 Linda Miltuze Linda Miltuze


Sastāvdaļas: biezpiens jau gatavs tieši siera kūkām 1kg; selgas cepumi pamatnei 3 pakas; konservēti persiki 1 bundža; želatīns 30 grami; pūdercukurs pēc garšas; vesels citrons garšai; avenes un nedaudz mellenes.


Gatavojam : sasmalcina selgas cepumus, piejauc klāt persiku sulu un nedaudz piespiež citrona sulu, ievieto kūkas veidnē un ieliek ledusskapī.
Tālāk sagatavo biezpienu klāt piegriež persiku gabaliņus, pieber nedaudz pūdercukuru un piespiež citrona sulu, piejauc želatīnu (uzbriedina aukstā ūdenī 15 gramus, izkausē siltā ūdenī), iejauc masā, ņem ārā no ledusskapja kūkas veidni, ielej masu, liek ledusskapī.
Pēdējais pēc 30 minūtēm sagatavo pēdējo kārtu, ogas, pieber nedaudz pūdercukuru, lai nedaudz ir salkana, un piespiež nedaudz citrona sulu. Piejauc želatīnu un lej pāri biezpiena māsai. Liek ledusskapī uz 4h.
Kūka bez cepšanas. ?
Lai labi garšo! ??