Sevis lutināšana un īpaša attieksme pašiem pret sevi

Sevis lutināšana un īpaša attieksme pašiem pret sevi

03. Jul 2019, 11:34 tumbalumba tumbalumba

Esmu apņēmusies reizi mēnesī vienu darba dienu veltīt sev, savai labsajūtai un veselībai.

PIESAKIES LUTINĀŠANAS PROCEDŪRAI ŠEIT->>>

Tad jūlijā šī diena bija vakar. Diena iesākās nesteidzīgi ar karstu kafiju un avīzi, jā tieši avīzi, kuru var paņemt rokās un šķirstīt, jo mūsdienās visu var izlasīt internetā, bet šādās dienās man labāk patīk lasīt taustāmu presi.

Šī brīvdiena vairāk tika ņemta, lai apmeklētu ārstus, kurus bija iespēja apmeklēt vienas dienas laikā ar visiem nepieciešamajiem izmeklējumiem. Tā kā pie ārstiem veiksmīgi pierakstījos no rīta un vakarā, tad dienas vidu nolēmu veltīt skaistumkopšanai un protams, ka pierakstījos Māmiņu Klubs pie kosmētiķes Ivets Libertes.

Atnākot uz Māmiņu Klubs mājīgajām telpām, tu uzreiz sajuties gaidīts! Atsaucīga un smaidīga administratore sagaida un piedāvā tēju / kafiju. Atnāk Iveta un arī ar savu smaidu sasilda un tu saproti, ka esi īstajā vietā!

Pie Ivetas uz procedūrām esmu bijusi vairākas reizes un vienmēr atgriežos pie viņas, jo patīk viņas roku vieglums un spēks! Viņa māk radīt sajūtas un dot mieru, procedūru laikā viss tiek aizmirsts un tik tiešām relaksējies. 

Vakardienas divas stundas Ivetas rokās likās tiiiik daudz! Tieši tas, kas nepieciešams ikdienas skrējienā, kad dažreiz piemirstam par sevīm. Izejot no Ivetas kabineta, no mājīgajām Māmiņu Klubs telpām, esi enerģijas pilns un starojošs, jo šeit tevi pozitīvi uzlādē!

Visiem iesaku kosmētiķi Ivetu! 

PIESAKIES LUTINĀŠANAS PROCEDŪRAI ŠEIT->>>