Sensory room "Forest"

Sensory room "Forest"

06. Jul 2022, 22:15 Mamma ceļotāja Mamma ceļotāja

Tuvojas svētki, bet laika apstakļi ir tik neparedzami, tad lietus, tad vējš, tad karstums, ko darīt? Noriskēt un nosvinēt uz dabas? Vai izvēlēties drošāku variantu? Iesaku ieskatīties bērnu istabā Sensory room "Forest"!

Istaba atrodas Priedainē - pašā Jūrmalas sākumā. Manuprāt, atrašanās vieta ir ideāla, jo ērti nokļūt gan jūrmalniekiem, gan rīdziniekiem. Un par iebraukšanu Jūrmalā nav jāmaksā! Netālu no caurlaides norēķinu stacijas jānogriežas pa labi, no turienes 5 minūšu brauciens, un esiet klāt!

Šajā istabā bērni būs gandrīz kā dabā, tikai zem jumta, sausumā un komfortā! Kā tas ir iespējams? Ar neparasta interjera palidzību, kas imitē pasaku mežu, kas piepildīts ar košām krāsām.

Koki, lapas, ziedi - un tas viss ir tīts ar meža burvību, jo savienojumā ar daudzām spuldzēm, gaismām un citiem maģiskiem atribūtiem tiek radīta patiesi burvīga atmosfēra.

Te ir viss atpūtai un viss ir pārdomāts līdz mazākajai detaļai:

• mājīga atpūtas zona;

• plaša vieta bērnu ballītēm, kur var  organizēt spēles un īstu diskotēku ar gaismas efektiem un dūmu mašīnu;

• slidkalniņi, šķēršļi, baseins ar bumbām, sensorie dēļi, izliekti spoguļi un citas interesantas izklaides bērniem;

• ir arī virtuve, kurā ir viss nepieciešamais - liels ledusskapis, plīts, mikroviļņu krāsns, tējkanna, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna, galda piederumi un trauki;

• ietilpīga garderobe.

Iesaku sekot istabas lapai, jo katru mēnesi viņiem ir jauni vilinoši piedāvājumi un akcijas, kā arī konkursi.

Piemēram, jūlija akcija ir sekojoša: rezervējot istabu jūlijam, nosauciet akcijas kodu #HappyBirthdayForest un saņemiet dāvanā 1 papildus stundu Sensory room "Forest"  īrēšanai! Tas nozīmē, ka jūsu pasākums var ilgt 4 stundas, nevis 3! Forši, vai ne?

Vēl viens foršs bonuss ir tas, ka šīs telpas administrācija piedāvā pilnu servisu jūsu ballitēm. Ja jums ir tāda vēlme, varat ne tikai noīrēt istabu, bet arī pasūtīt animāciju, balonus, uzkodas un dzērienus, kūku, folijas diskotēku, sejas apgleznošanu, fotogrāfu un operatoru - viss vienuviet, pasūtīji un galva nesāp!

Šeit jūs atradīsiet visu informāciju par viņu piedāvājumu un varēsiet rezervēt datumu: https://sensoryroomforest.lv/lv/rezervacija/

Viss ir ļoti vienkārši: aizpildiet anketu, viņi ar jums sazināsies un noorganizēs jums lieliskus svētkus!

Šeit var nosvīnēt svētkus, vienkārši atpūsties, rīkot dažādus pasākumus / viņi arī paši šeit periodiski organizē pasākumus bērniem, piemēram, meistarklases zīmēšanā ar 3D pildspalvām un lasījumi bērniem, tematiskās ballītes /, iespējama arī stundu noma.

Esam šeit bijuši daudzkārt, gan Dzimšanas dienā pie drauģiem, gan temetiskās ballitēs un vienmēr bijam ļoti apmierināti - noteikti brauksim vēl, no sirds iesaku.

Jūrmala, Lielais prospekts, 10

tālr.: +371 27277977

* Foto Elena Cherkis un mani