Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Seleriju un grūbu sautējums

03. Sep 2014, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS

400 g nomizotas selerijas saknes, kubiņos

250 g puķkāposta, sadalīts rozetēs

180 g grūbu

1250 ml vistas vai dārzeņu buljona

1 ēd.k. Vusteras mērces

2 lauru lapas

1/2 tējk. kaltēta timiāna

1/2 kanēļa standziņas

1 tējk. kaltētu ķiploku

1/2 tējk. jūras sāls

1 tējk. svaigi maltu melno piparu

2 ēd.k. balzamiko

50 g cietā siera, smalki sarīvēts

PAGATAVOŠANA

Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, izņemot sieru, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 120 grādu temperatūru un laiku 1 stunda un 10 minūtes. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā, uzber sieru un pasniedz.

20140811093842-81337.jpg