Sekas pēc spinālās anestēzijas?!

20. Oct 2014, 09:25 Ilvija82 Ilvija82

Sveikas! 10. jūnijā mans dēliņš nāca pasaulē plānotas ķeizargrieziena operācijas rezultātā. Tā tikai veikta, jo mazais gulēja tūpļa guļā un kad piedzima, bija 59 cm garšs! Man tika dota spinālā anestēzija, pēc tās 7 dienas mocījos ar sprandas sāpēm un nu esmu sapratusi, ka man ir parādījušās muguras sāpes. Esmu atsākusi nodarboties ar sportu, skrienu lēnām pa stadionu, bet pēc tam sāk nežēlīgi sāpēt mugura. Naktī varu nogulēt 5 h maksimums un esmu augšā, jo sāp mugura! Ir sāpīgi, jo nekad neesmu mocījosusies ar jelkādām sāpēm, mugura pat grūtniecības laikā nesāpēja...

 

Nesaprotu, ko darīt, lai sāpes mazinātos? Kāda ir Jūsu pieredze? Vai arī jūtat veselības problēmas pēc ķeizargrieziena operācijas?

 

Jauku dienu vēlot,

Ilvija. :) 

Ilvija82 Ilvija82 20. Oct 2014, 11:32

Hmmm....nu mazais sver pāri pa 7 kg, gana smags viņš ir, cilāt sanāk gana daudz....un rati arī no 3. stāva tiek nesti augšā lejā......tiek nests arī mazais un vēl liels iepirkuma maiss.....varbūt no tā visa mugura sāp....vecums jau arī liek sevi manīt!

pandulaacis pandulaacis 20. Oct 2014, 09:57

Diezin vai, visticamāk mugura sāp no nepareizas mazuļa cilāšanas, nēsāšanas uz rokām un nevingrošanas - tomēr normāla slodzīte uz rokām.
😉

Man pēc 2 ķeizariem nekādu seku nav, ja neskaita joprojām nejutīgu ādas laukumu virs rētas.