Sejas skrubja un barojošs sviesta produktu TESTI: gaidām pieteikumus!

Sejas skrubja un barojošs sviesta produktu TESTI: gaidām pieteikumus!

22. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas ir Beauty Jar?

Tie ir dabīgi ingredienti, roku darbs, neparasti apvienojumi, ekoloģiskums un sulīgi aromāti, kas iepakoti modernās, melnās kārbiņās. Visa produkcija ir tapusi Latvijā, kas pēc nopelniem tiek uzskatīta par vienu no pašām zaļākajām un ekoloģiski tīrākajām Eiropas valstīm.

Zīmolu ir izstrādājusi SIA LD Stels – uzņēmums, kas jau 20 gadus strādā Latvijas kosmētikas tirgū *. Mēs radām kosmētiku, ieklausoties mūsu pircēju viedoklī un vajadzībās, tieši tādēļ sortimentā ir unikāli Latvijas tirgum produkti. Želejziepes, dušas gēls ar košļājamās gumijas aromātu, šampūns ar dabīgu jūras sāli, ingvera skrubis galvas ādai un daudz kas cits – visi šie produkti radās pēc sarunām ar mūsu klientiem. Un mēs turpinām iedvesmoties un radītu jaunus interesantus produktus!

Mūsu galvenais uzdevums – padarīt cilvēku laimīgāku, tādēļ esiet droši, ka jaukā kārbiņa ar jautru nosaukumu un spilgtu aromātu uzlabos jūsu noskaņojumu, savukārt maigā receptūra uz dabīgu komponentu bāzes tiešām parūpēsies par jūsu ādu un matiem.

Smaidiet biežāk kopā ar  Beauty Jar!

*SIA LD Stels pieder mazumtirdzniecības tīkls Siberika, kuram 2018.gada nogalē ir 22 veikali Latvijā un  7 veikali Polijā. 

KĀ PIETEIKTIES TESTIEM?

Raksti vēstulīti ina@maminuklubs.lv, norādot, kuru produktu vēlies izmēģināt!

 “FEED ME” – satriecošs barojošs sviests sausai ādai un matu galiņiem, kurta pamatā ir eļļas. Sastāvā 98% ir dabīgi ingredienti – īsts must have māmiņām.

Pirmo sastāvā jūs ieraudzīsiet kakao sviestu vienu no pašiem iedarbīgākajiem sviestiem kosmetoloģijā. Tas lieliski baro sausu sejas un ķermeņa ādu un rūpējas par matu galiņiem. Basijas sviests  satur taukskābes, kas nepieciešamas ādas mitruma un elastības saglabāšanai. Klasisks basijas un kakao sviesta  apvienojums novērš striju rašanos. Vīnogu kauliņu eļļa, gluži kā ķirsis uz tortes, stimulē reģenerāciju, novērš pigmenta plankumus un akne.

 

“VERY BERRY SPA”– ogu maigais skrubis sejai un lūpām uz 4 eļļu kompleksa bāzes. Viens no pārdošanas topa produktiem veikalos Siberika.

Cukura pūderis veido maigu skrubja tekstūru, kas noloba cietās daļiņas, netraumējot sejas ādu un plāno lūpu ādu. Bāzes eļļas vilina ar savu dabīgumu un efektivitāti:

·       Kokosa sviests – padara ādu gludāku un cīnās ar pirmajām novecošanās pazīmēm;

·       Kakao sviests – lieliski mitrina un baro ādu;

·       Kukurūzas eļļa – novērš lobīšanos un veicina ātru šūnu reģenerēšanos;

·       Palmu eļļa – mīkstina un aizsargā ādu no izžūšanas.

 

Labākai kopšanai sastāvs papildināts ar saldskābu miksli no granātābola un mežrozītes ekstraktiem – īsta antioksidanta bumba ar vitamīnu C, kas stimulē kolagēna izstrādi un atbild par ādas svaigumu.