SATĪNA UZACIS: Vai tu tādas gribētu? Tev ir tāda iespēja!

SATĪNA UZACIS: Vai tu tādas gribētu? Tev ir tāda iespēja!

22. Nov 2014, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visas sievietes vēlas būt skaistas. Tā ir dabīga vājā dzimuma nepieciešamība. Bet dažkārt līdz pilnībai trūkst pavisam maz. Kādai vienkārši jāuzkrāso lūpas, kādai - plakstiņi, kādai citai uzacis biezākas un tumšākas jātonē. Un tieši par uzacīm arī šodien vēlamies parunāt!

Trīsdimensionālā uzacu zīmējuma jaunākā tehnoloģija

SATĪNA UZACIS

Absolūts jaunums skaistuma industrijā, satīna uzacis, nav nepieciešams ikdienas grims.

Nē zīmuļiem!

Nē ēnām!

Nē sāpēm!


20141119120942-52664.jpg

Mūsu jaunā revolucionārā tehnoloģija ļaus jums pilnībā rekonstruēt uzacu zīmējumu un to formu. Ar šīs tehnoloģijas palīdzību jūs varēsiet padarīt uzacis arī vizuāli daudz biezākas un precīzākas, ko nav iespējams panākt ar parastās klasiskās korekcijas palīdzību. Rezultātā jūs iegūstat ideālu zīmējumu, kas balstīts uz jūsu dabisko formu, kurš nenomazgāsies un neizsmērēsies, un kas ir jo īpaši vērtīgi – turēsies līdz pat 4 nedēļām!


Salīdzināsim šīs procedūras rezultātu ar permanentā grima rezultātu. Atšķirība slēpjas zīmējuma ilgumā (tas turas apmēram mēnesi) un tajā, ka šis paņēmiens nemaz nav invazīvs (tiek veikts, netraumējot ādas slāņus). To var droši izmantot konsultācijas laikā pirms permanentā grima, lai varētu redzēt aptuveno rezultātu, kuru iespējams panākt ar mikropigmentācijas palīdzību, izmantojot uzacu “matiņu” tehniku. Tā ir piemērota klientiem ar jebkāda biezuma uzacīm, kā arī pielietojama tad, ja uzacīm pilnībā vai daļēji trūkst matiņu.

Dotai procedūrai nav blakusparādību, izņemot izteiktu apsārtumu uzacu rajonā, tā ir absolūti droša sievietēm stāvoklī un bērna barošanas periodā. 

Šī procedūra ir unikāla! Jūs neatradīsiet tirgū citu pienācīgu alternatīvu procedūru, kuras rezultāts saglabātos līdz 4 nedēļām vai pat ilgāk, ja tiek nodrošināta pienācīga kopšana. Sleek Brows – tas ir daudz vairāk nekā vienkārša korekcija vai pieaudzēšana.

Kompānijas Sleek Brows veikto pētījumu rezultātā ir izstrādāti divi pilnīgi jauni koncepti skaistuma industrijā. Pirmais paņēmiens ir darbs ar klientiem, kam uzacu matiņi aug labi vai apmierinoši, un viņi vēlētos vienkārši piešķirt tām apjomu vai akcentēt savu dabisko formu. Šādā gadījumā tiek izmantoti īpaši matiņi, kuri stiprinās pie klienta matiņiem, kas palīdz panākt vēlamo ilgtermiņa rezultātu. Otrs alternatīvs paņēmiens ir darbs ar retām un nepietiekami biezām uzacīm, kā arī daļēja vai pilnīga matiņu zaudējuma gadījumā. Kompānija Sleek Brows ir izstrādājusi speciālu strukturētu krāsvielu, kas tiek uzklāta tieši uz ādas kā zīmējums, kas imitē trūkstošos matiņus. Tiek radīts ilgstošs reālistisks ideālu un biezu uzacu efekts.

Visefektīvākais ilgstoša 3D uzacu grima uzklāšanas paņēmiens. Bez invazīvas iedarbības.

* līdz 4 nedēļām

Vai gribi izmēģināt tādu jaunumu uz sevis? Raksti tepat, komentāru joslā, kāpēc tu to gribētu!

Pievieno savu uzacu foto, lai parādītu, kādas tās tev ir TAGAD.

Apraksti savu līdzšinējo pieredzi saistībā ar uzacu kopšanu.

Konkurss spēkā būs trīs dienas: 21., 22. un 23.novembri ieskaitot.

To, kas iegūs iespēju bezmaksas tikt pie šādas procedūras, izvēlēsies profesionālā pigmentācijas centra PMC speciālisti.

20141119121034-51640.jpg

Profesionālās pigmentācijas centrā "PMC"

vienmēr esi gaidīta!

20130311092905-36194.jpg

Adrese: Bērzaunes iela 7, Rīga

(tirdzniecības centra Domina rajonā)

20141119120825-68576.jpg

+371 – 29610402

 e-mail: info@pmc.lv

Darba laiks: 

P.-P. 9:00 - 21:00

S. 10:00 - 16:00

Sv. выходной

www.pmc.lv

pandulaacis pandulaacis 23. Nov 2014, 13:43

Sveiciens visām! Reiz jau centos šepat „Māmiņu Klubā” tikt pie „jaunām” uzacīm - http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/gribu-uzacis-varat-piedavat-245932/ Netiku, sabēdājos, pie sevis nozvērējos nekad vairs tamlīdzīgos konkursos nepiedalīties, bet, re, tomēr mēģinu vēlreiz. Iemesls tam ir ļoti svarīgs un sievišķīgs – vīrs mani pirmo reizi 4 gadu laikā ir uzaicinājis uz Ziemassvētku balli un mūs visus kopā – uz bērnu „eglīti” savā darbavietā. Tātad, divi svarīgi izgājieni ar dažu dienu intervālu. Protams, man gribēsies izskatīties skaistai, nevis dzīves nogurdinātai, labi paēdušai 2 bērnu mammai ar „nesmukām” uzacīm! Drastiskas diētas pēdējā brīdī neuzsākšu, centīšos izlīdzēties ar „īsto” kleitu un augstāku papēdi, bet pie skaista grima gan man gribētos tikt ļoti, ļoti. Tik ĻOTI, ka nav iespējams parādīt, izstiepjot rokas. Re, pat atskaņas sanāca! 😀 Un arī ikdienā pārstāt satraukties par to, ka uzacis „nav kārtībā”, līdz iziešanai no mājas 5 minūtes – bērni jau virsdrēbēs, bet es vēl „bez sejas”... Kaut uz 1 mēnesi!

Jau sen briestu permanentajam grimam. Krūtsbarošanas lietas esmu beigusi, drosmes nekad nav trūcis – it kā visi ceļi vaļā, pat foršu meistarīti esmu atradusi, vienīgi finansiālā puse maķenīt kavē. Proti, lai veiktu grimu pie profesionāļa, nevis kaktu kosmētiķes, jāšķiras vismaz no divnieka ar 2 nullēm. Grūti ar 2 maziem bērniem un „mūžīgo” BKA sev tādas dāvanas atļauties. Vīrs arī skaistumkopšanas procedūras nedāvina un vispār ir skeptisks pret jebkāda veida tetovējumiem, bet man tā gribas, tā gribas! Pat apsveru domu par lielas, neatveramas krājkases iegādi – ja uz tās uzlīmētu uzrakstu: „JAUNĀM UZACĪM” un katru dienu iemestu pa monētiņai, iespējams, šo sapni beidzot izdotos realizēt, bet pagaidām manas uzacis „aiziet” pamperos, drēbēs un citās bērnu lietās. Un nu jau arī ikmēneša apkures rēķinā 😀

Šī ir pirmā reize, kad fotografēju uzacis tādas, kādas tās ir – pat vīram šāda neesmu rādījusies, kur nu vēl pastniecei, kaimiņam, piemājas veikala pārdevējai vai kādam citam, par nopietniem izgājieniem no mājas pat nerunājot. Nu, nespēju! Liekas - briesmīgāka par mani ir vien Viktorija Vailda (Latvijas lielākās krūtis, lūpas un mazākās smadzenes)! 😀 Tikai bērni redz, kā krāsojos, bet viņiem tik nelielā vecumā mamma šķiet smuka jebkādā veidolā – es ceru! Ikdienā cenšos uzacis „uzzīmēt” ar zīmuli - kā māku, tā maunu, tad nu uzacīm nereti sanāk nevienāda forma u. tml. defektiņi. Arī "īsto zīmuli" līdz šim vēl neesmu atradusi, tāpēc uzacis sanāk iezīmēt daudz tumšākas nekā tās ir patiesībā. Taču, strādājot ar cilvēkiem (es fotografēju), vizuālais koptēls ir ļoti būtisks. Tad nu reizēm šķiet – kā gan es varu radīt skaisto, ja pašai līdz pilnībai tāls ceļš ejams? Vismaz sejai vajadzētu būt skaisti sakoptai, cik nu manā gadījumā tas vispār ir iespējams (savulaik pārdzīvots sejas nerva iekaisums, kā rezultātā sejā redzama neliela asimetrija).

Pievienotajā fotogrāfijā lieliski redzams, ka kreisā uzacs ir ievērojami plānāka. Ja labā ataug puslīdz sakarīga, tad kreisā ir pilnīga anarhiste – ar robiem. Es arī neesmu nekāda dižā māksliniece un kaligrāfe, turklāt – ja ir steigas faktors vai ap kāju apķēries bērns, uzkrāsoties sanāk visvisādi. Kam par to jāpateicas? Vienīgi pašas pusaudžu gadu dullumam, „plāno” uzacu modei vidusskolā un maķenīt arī Mātei Dabai, kas kavē simetrisku uzacu ataugšanu. Ataudzēt esmu centusies neskaitāmas reizes – arī šobrīd to daru, jo zinu – lai veiktu kvalitatīvu permanento grimu, uzacīm jābūt maksimāli ataugušām, bet neizdodas. Krāsot tās pie kosmetoloģes arī vairos, jo šķiet – tur pat nav īsti, ko nokrāsot, ko nu es iešu sarkt, bālēt un taisnoties par 10 gadus seniem „grēkiem”...

Pieteikumam pievienoju 2 fotogrāfijas – pirmā, kā jau minēju, ir pavisam „tīra”, bet otrajā redzams, kā uzacis iekrāsoju ikdienā un svētkos (fotogrāfija tapusi pirms mēneša).

Dace Dace 22. Nov 2014, 15:59

Protams ļoti gribētu!
Uzacis veidoju pati izraustot liekos matiņus un katru dienu iekrāsoju ar zīmuli.Ķīmiski krāsojusi nekad nēsmu.Pievienoju bildīti,tur gan grūti saprast uzacu formu,bet diemžēl neko labāku nevarēju atrast.😀

Lūk, arī Cielavvinas bildes!

Cielavinna Cielavinna 22. Nov 2014, 10:20

Sveiki! Viss kas saistīts ar uzacu kopšanu un aprūpi man sagādā lielas problēmas, jo nevaru dabūt pareizo formu, kas piestāvētu sejas vaibstiem un kreisās acs uzacs matiņi aug pavisam savādāk nekā labās acs. Esmu gaijusi pie daudziem speciālistiem, kas varētu palīdzēt ar manu problēmu, bet līdz šim vēlamā rezultāta nav. Piedevām, kad rausti pats uzacis, tad gadās kādu matiņu izraut nevietā kā rezultātā viss koptēls ir sabojāts. Ļoti gribas reiz iegūt arīs sev skaistas uzacis, kas spētu izcelt manas acis un smaidu.

vikinja25 vikinja25 21. Nov 2014, 18:50

Man ari gribētos labot savas uzacis.pat aizejot salonā vairs nevaru dabūt savu smuku formiņu,ka agrāk...Eh gandrīz katru otro dienu jarausta,aug ļoti ātri.

sandux sandux 21. Nov 2014, 13:12

Vienmēr esmu domājusi, kā gan sievietes iegūst tādus skaistus uzacu lokus, un vienmēr par tiem sapņojusi. Savas uzacis ieveidoju, veicot korekciju ar pinceti, izejot vienmēr piekrāsoju ar brūno uzacu zīmuli. Pie tam, tā kā tagad mājās ir mazs bērns, sev laika praktiski nav. Labprāt izmēģinātu satīna uzacis, lai pārsteigtu gan sevi, gan apkārtējos😀