Sasala...

22. Feb 2018, 15:30 mmammamm mmammamm

Kāds burvīgs laiks , patiesi ! Ko tādu ,mazliet miglaini ,bet tomēr atceros no savas bērnības un vecmāmiņas nostāstiem , par lielajiem mīnusiem ,biezo sniega kārtu tur tālu, tālu Latgalē.

 

Kopā ar šīm sajutām ,nenoliedzami, gaidām pavasari sirsniņās un gribas arī ‘taustāmā’ veidā.

 

Un šoreiz ,man maza sāpe par pēdējās dienās lasīto tepat MK portālā par lietām kā ‘pareizi’ audzināt savu bērni / bērnus . Liekas nesaprotami un man nepieņemami kā vispār kāds var izveidot kādus savus standartus un kas ir akceptējami . Mīļo māmiņ ,lūdzu esi laba mamma savam bērnam un pāri citu sliekšņiem neskaties !

lauvinja lauvinja 22. Feb 2018, 16:50 mamma88

Patiesība, ar retiem izņēmumiem, nav absolūta, tā ir relatīva. Ļoti iespējams šodienas pārleicība un uzskati, rītdien tiks atzīti par maldinošiem.

Piekrītu, ka bloga autore mazliet pārspīlē, bet tad ir cerība, ka pamanīs un padomās par savu rīcību.

mamma88 mamma88 22. Feb 2018, 16:17

Zinu kurus rakstus domajiet. Pec butibas tajos minetais jau nekas traks. Daudzi dara it ka nepareizi, un ja aizrada, tad spalvas pa gaisu!Patiesiba koz acia. Vienigi formats gan tads provocejos.

mmammamm mmammamm 22. Feb 2018, 16:13

Nezinu kāpēc nepievienojās , bet šī bija raksta titulbilde

mmammamm mmammamm 22. Feb 2018, 16:12 lauvinja

Nu tieši tā !

Uzskatu savu viedokli tik publiski paust ir absurdi! 😀

lauvinja lauvinja 22. Feb 2018, 16:00

Jo vairāk diskutēs un jo vairāk ļaužu iesaistīties diskusijā, jo vairāk aizdomāsies par to kas ir labi mums pašiem un bērniem, jo labāk.

No vienas puses - katrs savu bērnu audzina tā, kā uzskata par pareizu, no otras puses, viss ir labi, kamēr no sabiedrības (un valsts ir sabiedrība) nesāk pierasīt un tērēt līdzekļus, savu speciāli savārīto nepatikšanu labošanai. Piem. tas pats stāsts par bērna staiguļiem, kamēr bērns vēl pat nerāpo, būs sabeigta mugura, tad vecāki brēks, ka no valsts pienākas masāža un rehabilitācija....