Sapņu piepildījums

28. Aug 2015, 10:37 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Ja es būtu bagāta, tad es dzīvotu sapņu mājā. Man jau ir jauka pusotrstāvīgā māja ar plašu pagalmu, bet vienmēr jau gribās, lai būtu labāk, skaistāk un vairāk. Sapņi neko nemaksā un tāpēc tiem ļaujos.

20150828103127-80192.jpg

Mēs ar vīru vēlētos savai mājai ielikt jumta logus, lai varētu naktīs vērot zvaigznes, it kā nav nemaz tik nereāli, bet finansiālu ieguldījumu tas prasa. Kā arī pirmajā stāvā vēlamies izbūvēt ziemas dārzu. Tā būtu lieliska telpa, kur pavadīt klusus ziemas vakarus un iemalkot agrā pavasara aromātisko tēju. Tā būtu vieta, kur vērot, kad līst auksts rudens lietus vai mīkstām pārslām krīt kārtējais Ziemassvētku sniegs.

Un trešais mūsu jau kādu laiku domās izsapņots sapnis ir skaists dīķītis te pat pie mājas, kuram apkārt augtu viskrāšņākās puķes un dīķīti ziedētu baltās un rozā ūdensrozes un tajā mājotu ‘’zelta zivtiņas’’. Šim sapnim esam vistuvāk, jo daļēji viņš mums jau ir, tikai tas prasa vēl diezgan daudz darba un materiālo līdzekļu, lai izdotos tik fantastiski kā vēlamies.

 20150828103203-52390.jpg

Bet domājot par reālākām lietām, tad mūsu plānos ir beidzot izremontēt otrajā stāvā lielo istabu, kuru vēlamies padarīt par savu guļamistabu. Nu mēs jau to sākam lēnām īstenot. Šobrīd jau esam ieklājuši laminātu, gultas daļā būs pašdarināts mīkstais segums no dziju bumbuļiem, noskatīju ideju internetā. Skapis, kumode, naktsgaldiņi un spogulis mums jau arī ir iegādāti.

20150828103446-71897.jpg

Pagaidām esam apstājušies pie griestiem, tie ir nokrāsoti baltā krāsā, bet gribās tajos iebūvēt interesantu apgaismojumu, izlikt pa griestiem diodes un naktīs vērot  zvaigznītes. Un virs gultas vēlamies iekārt baldahīnu, šobrīd esmu auduma meklējumos (tas man ir tāds bērnības nepiepildītais sapnis).

Vīrs šobrīd strādā pie gultas, tā būs darināta savām rokām no masīvkoka. Vēl ir jāatrod īstās tapetes un gari, viegli aizkari.

Par motivāciju. No visām trim balviņām mums noderētu visas, bet nu par katru atsevišķi. Tapetes mums lieti noderētu, jo vēl esam to meklējumos, šobrīd esam izstaigājuši vietējos būvmateriālu veikalu, bet neko tīkamu neatradām, kas zina varbūt īstās tapetes ir www.tapetesjums.lv Mēs vēlamies gaišas tapetes ar ziedu elementiem ar spīdumiņu un reljefiņu. Tādas maigas un romantiskas.

Dāvanu karte no www.ieramepats.lv lieti noderētu, jo tieši šobrīd domājam par dēliņa divu gadu jubileju un uz pirmo jubileju mēs iegādājāmies divpadsmit foto rāmīšus, kuros ievietojām dēliņa pirmā gada spilgtākās fotogrāfijas un tagad tās skaisti piekārtas virtuvē pie sienas un mazais ik rītu grib tās aplūkot un ciemiņiem arī patīk tajās palūkoties un arī šogad vēlējāmies šī gada spilgtākos dēliņa fotomirkļus izlikt redzamā vietā. Tā mums izveidojusies kā tradīcija.

 20150828103250-77539.jpg

Par trešo balviņu man būtu vislielākais prieks, jo teju katru dienu mājā kas ir jātīra, jākārto. Reizi nedēļā man ir ģenerālā tīrīšana, bet ne vienmēr izdodas visu iztīrīt tik kārtīgi kā gribētos, jo man ir mazs ķipariņš kurš nemitīgi prasa savu uzmanību un aizvilina mani no mājas darbiem un ik pa laikam suns ar savām pūkām izvandās pa mīkstajām mēbelēm un kaķis izgāž kādu puķu podu. Mājās ik brīdi ir ko darīt un ja kāds man vismaz vienu reizi mūžā atnāktu palīgā, es būtu ļoti laimīga.

20150828103527-52729.jpg