Sapnis par skaistiem, kupliem un garākiem matiem var tikt piepildīts jau pavisam drīz!

Sapnis par skaistiem, kupliem un garākiem matiem var tikt piepildīts jau pavisam drīz!

15. Jul 2020, 14:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hairtalk extensions - tā ir droša, vienkārša, ātra un patīkama matu pieaudzēšana no Vācijas, to veic ar neuzkrītošām,  ultraplānām un elastīgām lentītēm kuras imitē matu augšanu no galvas ādas – pēc noņemšanas tās neatstāj pēdas un nesaķepina matus. Atšķirībā no citām matu pieaudzēšanas un pielīmēšanas metodēm hairtalk savienojuma lentītes ir veidotas no īpaša medicīniskā polimēra slāņa kuram nav analogu, tās ir elpojošas un pilnīgi nekaitīgas matiem.

Šobrīd hairtalk ir pasaules līderis matu pieaudzēšanā ar vairāk kā 35 gadu pieredzi un daudziem miljoniem apmierinātu klientu visā pasaulē.

Protams matu pieaudzēšana neatceļ galveno noteikumu – Rūpēties par matiem un tos kopt – toties tā dod iespēju justies skaistai un pilnvērtīgai jau šodien (maksimāli diskrētā veidā). Pieliekot tikai dažas hairtalk šķipsnas ir iespējams izpausties – palielināt matu apjomu, spēlēties ar krāsu un iegūt garumu – turklāt ja to dara sertificēts meistars – kaitējums Jūsu matiem netiks nodarīts. Matu pieaudzēšana ar hairtalk ir kā tilts kurš palīdz pārciest matu ataudzēšanu - gadījumos kad tiek neveiksmīgi nogriezti mati, vai tie izkrituši pēc bērniņa barošanas, bet ar īsiem staigāt negribās. Tā ļauj izaudzēt savus matus tos nebojājot, turklāt justies pārliecinātai jau šodien.

hairtalk – diskrēti, ātri, ģeniāli un skaisti.

Šis nepārprotamais pasaules līderis matu pieaudzēšanā ir izveidojis unikālus produktus tie pielāgojās nēsātāja matiem un tos nevar atšķirt no savējiem.

Sīkāka info www.hairtalk.lv

Instagram – @hairtalkbaltic

Facebook - @hairtalkbaltic

#hairtalkbaltic #hairtalkbaltic #hairtalkextensions #matupieaudzesana #hairtalkmatupieaudzesana #nekaitigakamatupieaudzesana