foto 11, ļauj atdzist. es neko neatdalu, ja olas ir
labas, istabas temperatūrā turētas pirms gatavošanas, tad
tās tāpat lieliski putojas. ja jāgatavo torte, tad to
trauku ielieku vēl ūdens peldnē, un tā sašumējas, ka prieks
skatīties.
man tāda dzīve liktos nenormāla, bet tu toties vari
gatavot virs plīts gatavojamos kārumus eļļā vārītos, kā arī
speciālajā formās cepamos- vafeles, vāverītes,
riekstiņus.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
foto 11, ļauj atdzist.
es neko neatdalu, ja olas ir labas, istabas temperatūrā turētas pirms gatavošanas, tad tās tāpat lieliski putojas.
ja jāgatavo torte, tad to trauku ielieku vēl ūdens peldnē, un tā sašumējas, ka prieks skatīties.
man tāda dzīve liktos nenormāla, bet tu toties vari gatavot virs plīts gatavojamos kārumus eļļā vārītos, kā arī speciālajā formās cepamos- vafeles, vāverītes, riekstiņus.
Es parasti ruletei tāpat kā māju tortei, baltumus atdalu no dzeltenuma.
Un klājot putukrējumu biskvītu atdzesēju.
Mmm bu japamegina😀