Roku masāža: ko tā sniedz?

Roku masāža: ko tā sniedz?

28. Dec 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Roku masāža ir pavisam vienkārša un neprasa daudz laika – pietiks vien ar 40 minūtēm veselīgas baudas.

Roku masāžas būtība noslēdzas tajā, ka tiek masēti roku iekšējās un ārējās plaukstu virsmās esošie reflektorie punkti. Pozitīva iedarbība uz tiem krietni uzlabo arī cilvēka pašsajūtu.

Roku masāža ar dažādu krēmu vai eļļu palīdzība sniedz patiesu baudījumu. Tā sākas ar glāstošām kustībām un ar tādām arī noslēdzas.

Protams, tā nav tikai glāstīšana un plaukstu virsmu ieziešana ar krēmu, tā ir arī plaukstu iekšpusē esošo muskuļu apstrāde. Profesionālu darbu ar cilvēka plaukstām nespēj aizvietot roku masāža mājas apstākļos, tomēr arī mājas apstākļos rokas ir pelnījušas maigas rūpes.

Māmiņu Klubs

PIESAKIES ROKU UN SEJAS MASĀŽAI ŠEIT!

Māmiņu Klubā sejas masāžu veiks Kristīne Bērziņa- dūla un manikīre!

20130913154043-86870.jpg

Procedūru laikā, kliente saņems ne vien kvalitatīvu pakalpojumu, bet arī emocionālu atbalstu, iespēju saņemt atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem par grūtniecību, dzemdību un pēcdzemdību periodu, kā arī nebūs jādomā par bērnu pieskatīšanu.
Procedūras laikā kabinetā valdīs mierīga un patīkama gaisotne, fonā skanēs mūzika un dzerot siltu tēju ikvienai no topošajām un jaunajām māmiņām būs iespēju atslēgties no ikdienas rūpēm un veltīt laiku sev!

Sagādā prieku un patīkamas sajūtas, uzdāvinot dāvanu karti uz sejas un roku masāžām!