Risinājums, kā iegūt maigu un mirdzošu sejas ādu. Ieteikumi ādas tīrīšanai

09. Jan 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pamats sejas kopšanā ir attīrīta āda. Jo tā labāk apstrādāta, jo efektīvāk iedarbosies kosmētika — sejas krēmi, maskas un arī viss pārējais. Sejas ādas attīrīšanas līdzekļu klāsts veikalos ir ļoti plašs, un atliek vien izvēlēties savam ādas tipam un vecumam piemērotāko. Tomēr ar manuālo sejas aprūpi vien nepietiek, lai iegūtu tīru ādu. Philips radījis jaunu tehnoloģiju, kas uzlabo ādas ikdienas kopšanas procesu, samazinot pūles. Philips sejas attīrīšanas suka VisaPure saudzīgā veidā palīdz iegūt tīru un mirdzošu sejas, kakla un dekoltē ādu.

Philips skaistumkopšanas eksperte Agrita Vēvere norāda: “Inovatīvā ierīce saudzīgi un līdz pat 10 reižu efektīvāk attīra ādu nekā kopšana rokām. Brīnums slēpjas sukas dubultajā darbībā — ir gan rotējošā kustība, gan viegli peldošā jeb vibrējošā kustība. Pateicoties vibrējošajai kustībai, maigie sariņi saudzīgi uzceļ augšā virsmas slāņus, tostarp netīrumus, mirušas ādas šūnas un kosmētikas atliekas. Savukārt rotējošā kustība aizslauka sārņus projām, ādu dziļi attīrot.”

Kosmētiķe Natālija Kirjuhina uzsver, ka Philips sejas suka ne tikai optimāli attīra ādu, bet arī veic mikromasāžu, kas ļoti vajadzīga ikdienā. Mikromasāža samazina šlakvielu krāšanos un veicina limfas atteci (pareizo cirkulāciju), un līdz ar to mazina arī sejas pietūkšanu.

Philips elektriskajai sukai ir pieejami divi dažādi ātruma iestatījumi. Pirmais ātrums ir saudzīga attīrīšana, bet otrais nodrošina dziļo attīrīšanu ērtai un intensīvākai ādas tīrīšanai. Dziļā tīrīšana būs īpaši piemērota sejas ādai ar akni, kuras kopšanai jāvelta divreiz vairāk laika nekā normālai ādai, saka N. Kirjuhina.

Kosmētiķe piebilst, ka, lietojot elektrisko sejas suku, jāievēro sejas kosmētiskās līnijas, lai ādu nepārstieptu. Ar ierīci ieteicams darboties vienreiz dienā vienu minūti, virtuāli seju sadalot trīs zonās — labais un kreisais vaigs, T zona —, katrai no tām veltot 20 sekunžu. “Ik pēc 20 sekundēm ierīce it kā apstājas — tas ir signāls, ka jāpāriet uz nākamo zonu. Pēc minūtes ilgas darbošanās ierīce automātiski izslēdzas,” stāsta A. Vēvere.

Vakarā pirms elektriskās sukas lietošanas jānoņem dekoratīvā kosmētika. Pēc tam uz mitras ādas vai uz samitrinātas sukas uzgaļa jāuzklāj ierastais attīrīšanas līdzeklis, jāieslēdz ierīce, un var sākt ādas tīrīšanu. Pēc procesa āda un suka ir jānoskalo ar ūdeni. Philips sejas suka ir ūdensizturīga, tāpēc to var izmantot arī dušā.

Philips VisaPure komplektā ietilpst uzgalis sausai un jutīgai ādai, normālai un kombinēta tipa ādai un uzgalis ar pīlinga efektu, lai saudzīgi noņemtu bojātas un mirušas ādas šūnas. Uzgalim ir 17 000 mīkstu saru, kas saudzīgi masē un dziļi attīra ādu gluži kā 17 000 pirkstu. Kosmētiķe N. Kirjuhina iesaka sākumā lietot uzgali sausai un jutīgai ādai, lai āda pierod pie attīrīšanas procesa.

Gada aukstajā laikā kosmētiķe rekomendē vakarā pēc sejas apstrādes ar elektrisko suku lietot mitrinošu krēmu, savukārt sejas aizsardzībai aukstajā laikā no rīta uzklāt barojošu krēmu. Viņa atklāj, ka lielākā kļūda ir nepiemērotu produktu izvēle savam ādas tipam, tāpēc pirms kosmētikas iegādes vajadzētu konsultēties ar savu kosmetologu.

Nedrīkst aizmirst, ka sejas ādas izskatu labvēlīgi ietekmē ne tikai tai atbilstoši kopšanas paradumi, bet arī veselīgs dzīvesveids, kur liela nozīme ir uzturam un fiziskajām aktivitātēm.

 20141208121552-69198.jpg