Saldo ēdienu recepšu konkurss ir galā!

14. Nov 2014, 10:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja domā par ātri un viegli pagatavojamu desertu savai ģimenei, tad aicinām pamēgināt želejas saldos! Lai pagatavotu želeju ir nepieciešams tikai ūdens, bet par pārējo ir pārupējušies Alojas želeju ražotāji. Bet arī šeit iespējama variācija par tēmu!

Jau 19.novembrī ONLINE TV māmiņu konferencē satiksim dažādu jomu speciālistus, bet neizpaliks arī ēstgatavošana kopā ar kādu pavāru. Mēs aicinām būt Tev daļai no ONLINE TV: parādi mums savu recepti un mēs parādīsim Tavas receptes bildi tiešraidē!

Aicinājām iesūtīt savu saldo ēdienu bildes, iekļūstot māmiņu konferencē

Sakām milzīgu paldies jums visām, visām, kas atrādīja savus gardos saldos ēdienus!

 

BALVA

Signe Meirāne izdevusi savu recepšu grāmatu „Sezonas virtuvē”

20141110143505-58538.jpg

Alojas dāvanu grozs!

20140403102300-68723.jpg

Alojas želejas ir viegli pagatavojams saldais ēdiens.

Alojas želejas satur daudzas cilvēka organismam nepieciešamās aminoskābes un tās nesatur sintētiskās krāsvielas, tāpēc Alojas želejas var droši piedāvāt bērniem.

Veikalos Jūs atradīsiet Alojas želejas ar 7 dažādām garšām: ķiršu, citronu, persiku, dzērveņu, apelsīnu, kivi un zemeņu

Alojas želejas var lietot kā atsevišķu saldo ēdienu, var papildināt ar ogām un augļiem, kā arī var izmantot dekorējot tortes un kūkas.

Alojas želeja noteikti patiks Jūsu bērniem, jo kādas formas traukā tā tiks ielieta, tādu formu tā saglabās, kad būs sastingusi.

Un konkursa uzvarētāja ir atrasta!

Tā ir -

inleila!

Balviņas saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā NO 14.novembra LĪDZ 14.decembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies visām par piedalīšanos!

Māmiņu Klubs

inleila inleila 14. Nov 2014, 13:40

Mīļš paldies!😀