Klāt ir rabarberu laiks un mūsu mājās tapa garšīga rabarberu plātsmaize.
Pagatavošanas bildītes gan no iepriekšējā gada.
Maizītei vajadzēs:
-1 glāzi kefīra;
- 2 glāzes miltu;
- 1 glāze cukura;
- 3 olas;
- 1 TK cepamā pulvera;
- 1 EK vaniļas cukura;
- 2 EK skāba krējuma;
- rabarberi;
- kanēlis.
Samaisā kopā miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, viendabīgā masā.
Masu noliekam atpūsties.
Nomizojam un sagriežam rabarberus.
Sakuļam atlikušo olu ar krējumu un cukuru.
Uzlejam mīklu uz cepampapīra, kurš ieklāts uz pannas.
Uzberam rabarberus.
Pārlejam sakulto olu ar krējumu.
Pārkaisām ar kanēli un liekam cepties sakarsētā cepeškrāsnī 220 grādos 30 līdz 35 minūtes.
Rabarberu plātsmaize gatava.
Rabarberu maizīte ir ļoti garda. Mūsu mājās tā pazūd ļoti ātri.
Labu apetīti!
Vēsma
sodien es ar uzcepu pec sis receptes....mmmm...garda gan, super 😀
Nav par ko!
Lai Jums izdodas un labi garšo!
Vakar man ar tapa rabarbermaize. 😀 paldies par gardo un vieglo recepti. 😀
Es arī taisu pēc šādas receptes. Sanāk super garda un ātri pagatavojama rabarbermaize.
Pēc šīs receptes taisu arī ābolmaizi.
Hah, es tā sasiekalojos, lasot tavu blogu, ka šonakt sapņoju, ka eju uz tirgu pēc rabarberiem 😃
Jā rabarberu laiks ir sācies,tikko izvārīju rabarberu klimpu zupu.😀
O, paldies par ideju. 😀 tieši šodien skatījos uz rabarberiem un domājy, ka vajadzētu ko sadomāt 😀