Pumpas uz muguras un dekoltē daļā?

Pumpas uz muguras un dekoltē daļā?

12. Aug 2014, 00:01 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Tā kā dekoltē zonā, uz pleciem un uz muguras atrodas ļoti daudz tauku dziedzeru, tiem aktīvi strādājot, var rasties nepatīkami apsārtumi, strutaini pūslīši un pat melnas pinnes. 

Stāsta Ināra Stepanova, Lāzerklīnikas dermatoloģe. 

Līdzīgi kā iekaisumi uz sejas arī dekoltē un muguras zonā tie rodas, ja organismā ir izmainījies hormonu līmenis. Tas tad arī izraisa pastiprinātu tauku dziedzeru darbību un āda ar laiku var iekaist.

Pusaudžu gados hormonālās pārmaiņas ir gaužām normāla parādība. Pumpas parasti izzūd, kad nostabilizējas arī hormonu līmenis. Bet, ja pumpas uz dekoltē, pleciem un muguras ir arī jau nobriedušā vecumā, labāk tomēr aiziet uz konsultāciju pie speciālista.

Viņš tad arī ieteiks vispiemērotāko pretpumpu terapiju. Vispirms būs jāsāk ar to, ka tos pašus sejas kopšanas produktus, kurus lieto problemātiskajai ādai, būs jālieto arī uz dekoltē un muguras. Mājās reizi nedēļā uz problemātiskās ādas var klāt attīrošās un poru savelkošās māla maskas.

Bet salonā vislabāk pret pumpām palīdzēs ķīmiskie pīlingi un lāzera procedūras. Tās uzlabo ādas veselību un ļoti efektīvi palīdz cīnīties pret pumpām.

Māmiņu Klubs

Ko tu esi darījusi, lai cīnītos ar pumpām uz muguras un dekoltē?

 

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:23

Tabletes pret pinnēm - http://derminax.lv Pēc 3 lietošanas mēnešiem, pirmo reizi savā pieaugušajā dzīvē es varu baudīt gludu ādu.