Projekts: LABĀKĀS DRAUDZENES SPORTO

Projekts: LABĀKĀS DRAUDZENES SPORTO

13. May 2015, 10:31 Supersausins Supersausins

Kas mēs esam?

 Tātad kā jau katrā iepazīšanās blogā, sāksim ar to, kas mēs esam. Mani jūs noteikti pazīstat, esmu Sintija- Kristiāna un Mārtiņa mamma, māmiņu kluba blogotāja un īstena dzīves baudītāja. Otra noslēpumainā meitene ir mana draudzene Karīna, kura atbalsta mani visās manās trakajās, dullajās idejās un arī šoreiz viņa nav mani pametusi un ir piekritusi manam mazajam projektiņam, kuru es vēlos padarīt par mūsu kopīgā laika pavadīšanas veidu. 
  Šis blogs šoreiz nebūs par mani un maniem mazulīšiem, bet gan par DIVĀM ļoti labām draudzenēm, kas ir pieņēmušas kopīgu lēmumu pievērsties vienam kopīgam mērķim- tievēt, iemīlēt un izprast SPORTU no tā patīkamās puses. 

Kāds ir mūsu mērķis?

 S-Mans mērķis ir kļūt ārēji sievišķīgākai, nodzīt liekos tauciņus, kuri ir uzkrājušies pēc dzemdībām, nebaidīties vairs skatīties uz svariem, kad tie rāda nevēlamus ciparus (tātad sasniegt vēlamos skaitļus), ielīst nevis iestūķēties jebkurā kleitā, kura man iepatīkas un pats galvenais iegūt atzinīgus skatienus no sava vīrieša un lepnumu no savām puikām par to, ka JĀ man tas izdevās!
 K- Mans mērķis ir pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, uztrennēt sešpaku, noskriet maratonu un galvenais pierādīt SEV, ka es varu mainīt savu dzīvesveidu krasi kaut par 360o, ja tas būtu nepieciešams.

Kas mūs motivē?

 S- Pirmais, kas mani motivē esmu es pati, jo dzenoties pēc konkrēta mērķa, es neļauju sev padoties. Katrs nomestais kilograms, pazudušais centimetrs no roku, kāju vai gurnu apkārtmēra, ģimenes un apkārtējo cilvēku uzslavas ir tieši tas, kas man palīdz nepazaudēt savu iespēju mainīties tieši tā, kā man to gribētos. Arī cilvēki no malas, kuri skeptiski skatās un domā, ka man tas nekad neizdosies mani motivē, jo tieši tad gribās iespītēt visvairāk un pierādīt viņiem, ka viņu neticība man, neļaus man padoties, bet gan dzīs uz priekšu vēl vairāk. 
 K- Mani visvairāk motivē iespēja mainīties kā cilvēkam, uztvert savu ķermeni un veselību citādāk, iemācoties dzīvot savādāk. Un darīt to kopā ar draudzeni- kas var būt vēl motivējošāk? Redzot viņas panākumus, es taču nevar nolaist rokas un atkāpties, jo, ja mēs esam šajā mazajā projektā kopā, tad arī jāiet līdz galam ir mums abām kopā. 

Kāds ir plāns?

Mūsu plāns ir pavisam vienkāršs:
• Sportot vismaz 3 reizes nedēļā, nedēļas beigās obligāti abām satiekoties sporta zālē;
• Mainīt savu ēdienkarti- noteikti sakot atā kūkām, bulkām, hesīšiem, maķīšiem, burbuļūdeņiem un visādiem citādiem nekrietneļiem, kuri nogulsnējas uz vēdera, kājām un citām kermeņa daļām. 
• Teikt lielu un skaļu JĀ dārzeņiem, augļiem, ūdeņiem, zaļumiem, beztauku un bezpiedevu produktu brīnumiem. 
• Atbalstīt viena otru, neļaut padoties vai nodoties grēkainai našķēšanai vai pusnakts maltītei, ja nepieciešams- uzlikt šifrētu atslēgu otras ledusskapim. 
• Pārrunāt savas veiksmes un neveiksmes, sniegt padomus viena otrai un cīnīties līdz galam. 
Tā lūk! Mēs esam gatavas uzsākt šo nopietno mūsu dzīves soli- mainīties. Projekta laikā mēs vēlamies sasniegt šādus rezultātus:
• Sintija -25kg;
• Karīna -15kg.

Labākais šajā projektiņā ir tas, ka tam nav termiņa, uzdevums tiks uzskatīts par izpildītu, tad, kad mēs abas šos mērķus būsim sasniegušas. Nu tad lai mums visiem kopīgi izdodas sasniegt savus mērķus, un mīļās dāmas droši pievienojaties pie mūsu projekta blogiem, droši rakstiet komentāros kā jums veicas. Mēs tikai priecāsimies par plašāku pulku tievēt gribētāju. 

Supersausins Supersausins 13. May 2015, 13:49 Sarkangalvīte

Hei, būs prieks padalīties ar mūsu veiksmes receptēm šeit un iedvesmot citus😀..
Un nē nebūšu es terminātorsssas😃..

Un ceru,ka arī es pēc vairākiem gadiem varēšu pievienoties tev maratonam😃..