Pretim pavasarim ar slaidāku augumu

Pretim pavasarim ar slaidāku augumu

25. Mar 2019, 12:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mans stāsts sākās šādi… Kad manai mazajai princesei jau bija 8 mēneši, sapratu, ka jāsāk kaut kas darīt ar savu figūru, jo esmu palikusi ļoti liela. Šķirstot Facebook, ieraudzīju izsludinātu konkursu pie kosmetoloģes Natālijas Kersna, kurā tika piedāvāta iespēja laimēt procedūras, kas palīdz sievietēm tieši pēc dzemdībām tikt galā ar figūras atgūšanu. Godīgi sakot, es arī pirms tam neesmu bijusi nekāda slaidā dāma, bet vienmēr esmu vēlējusies tāda būt, kā mēs visas… Tajā brīdī, kad ieraudzīju šo konkursu, sapratu, ka tas ir man. Nolēmu uzrakstīt kosmetoloģei, jo bija vairāki neskaidri jautājumi. Pirmkārt, gribēju zināt, vai šo procedūru var veikt pēc ķeizagrieziena, otrkārt, vai to var veikt, ja vēl baroju mazo ar krūti, treškārt, kas Ultratone vispār ir un kā tas notiek. Nepiedalījos konkursā, bet uzreiz pati sazinājos ar kosmetoloģi un norunājām konsultācijas laiku. Aizgāju, man visu laipni izskaidroja un pastāstīja. Apskatot manu ķermeni, secinājām, ka problēmu zona ir tieši vēdera daļa. Sākam strādāt un uzreiz pierakstījos uz pilno biostimulācijas kursu - 12 reizēm.

Ko tad īsti nozīmē šī procedūra. Nekas nesāp un ar elektrību neviens nesit ☺. Tu apgulies uz kušetes, uz vēdera tiek uzlīmētas plāksnītes, kuras pieslēdz pie aparāta ar speciālu programmu. Sajūtas ir patīkamas, es teiktu: vibrējošas, masējošas un daudz skudriņas skrien pāri. Labākais ir tas, ka procedūras laikā tu pati vari regulēt procedūras stiprumu: stiprāk vai vājāk.

Uzsāku kursu un ieklausījos visā ko Natālija teica. Ieteica uztura plānu, ko uzreiz nomainīju. Sāku ēst veselīgāk. Liels paldies arī manai ģimenei, māsām, vecākajai meitai un vīram, kas mani atbalstīja un arī ar lielu prieku pievienojās tievēšanas procesam. Sākam kopā iet uz baseinu vienu reizi nedēļā, tieši uz ūdens aerobiku, un divas reizes nedēļā cītīgi gājām nūjot. Kopumā divu mēnešu laikā pamazām zaudēju 7 kg svara un 18 cm vēdera apkārtmēra  (sāku ar 116 cm un tagad ir 98 cm) un sāku justies enerģiskāk, iemīlēju sevi ar vien vairāk un vairāk. Redzot patīkamo rezultātu, ka tieši vēders ļoti zūd, esmu apmierināta ar padarīto darbu un ļoti lepojos ar sevi.

Nevaru nepieminēt arī to, ka kosmetoloģe laipni piedāvāja taisīt paralēli arī sejas procedūras. Mana sejas āda bija nogurusi un laika to kopt īsti nebija. Bija jau tā jāatrod laiks, lai koptu ķermeni, bet kad uzzināju, ka seju un ķermeni varu kopt vienlaicīgi, ļoti priecājos. Tas ietaupīja ļoti daudz mana laika. Mana sejas āda tagad ir starojoša un ļoti uzlabojusies.

Varu teikt, ir nepieciešams tikai gribas spēks un ģimenes atbalsts, lai viss izdotos un mēs spētu virzīties uz savu mērķi. Man vēl ir pie kā strādāt, un, protams, turpināšu to darīt. Iesaku arī Jums, ja es to varu, mēs visas to varam.