Pagatavošana laiks: 30 min
Porcija: 2 cilvēkiem
Nepieciešams:
- Jūras karūsa – 2 gab.
- Kuskuss – 1 glāze
- Svaigi spināti – 6 saujas
- Rimi turku zirņi – ½ burciņas
- Sviests – 2 ēdamk.
- Olīveļļa – 2 ēdamk.
- Ķiploks – 2 daiviņas
- Citrons – 1 gab.
- Selection by Rimi itāļu garšvielas – ½ tējk.
- Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
- Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedini
- Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas
- Spinātus sajauc ar kuskusu
- Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepildi karūsas vēderā
- Liec cepties 20 minūtes 180 ̊C
- Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi
- Pasniedzot ēdienu pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu
Aikāgaršo padoms!
Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.
AiKāGaršo