ŠODIEN nāc uz bezmaksas semināru par matiem

ŠODIEN nāc uz bezmaksas semināru par matiem

25. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tev ir svarīga tavu matu veselība? Vai arī tev ir jautājumi par matu problēmām? Kā tu izvēlies matu kopšanas līdzekļus? Kamēr tu par to prāto, aicinām pieteikties semināram, kurā uzzināsi visu par matiem un matu problēmām! Protams, tas vēl nav viss! Nāc uz semināru 25.martā un uzzini vairāk!

Semināra plāns:


No 17:30 līdz 18:00 dermatoloģe, triholoģe Jekaterina Pudova stāstīs par matu problēmām, tostarp, to izkrišanu, sniegs komentāru par tautas līdzekļu izmantošanu matu kopšanā un atklās, kāda ir to iedarbība.

No 18:00 līdz 18:30 būs iespēja dzirdēt Lindas Zakevicas, frizieres no salona “Skaistuma aģentūra”, stāstīto par kosmētikas līdzekļu plašo klāstu un ieteikumus, kā tajā neapjukt!

Uzzināsi, ar ko atšķiras šampūni, kas paredzēti normāliem, bojātiem un krāsotiem matiem, un kā - profesionālie šampūni no parastajiem. Tāpat speciāliste stāstīs, kāda ir atšķirība starp matu maskām un kondicionieriem, kā arī atklās friziera skatījumu uz tautas līdzekļu izmantošanu matu kopšanā un to sniegto efektu.

18:30 - 19:30 varēsi uzdot sev interesējošus jautājumus gan ārstei Jekaterinai Pudovai, gan frizierei Lindai Zakevicai, kā arī 5 sievietēm izlozes kārtā tiks veikta trihoskopija - matu un galvas ādas īsa apskate ar diagnostikas aparātu, kā arī apskatīt un izmēģināt Plantur matu kopšanas produktus.

Semināra sākums: pulksten 17:30

Cena: pasākums apmeklējams bez maksas

Vieta: Katrīnas dambs 16, Rīgā, AS SIROWA RĪGA telpās 

Piesakies bezmaksas semināram par matiem, to kopšanu un veselību šeit>> 

Ko Tu par matu veselību un kopšanu gribētu pajautāt speciālistēm?