Piesakies Sportlex SPORTA PROJEKTAM: sagaidi pavasari aktīvāka un ar tvirtāku augumu!

Piesakies Sportlex SPORTA PROJEKTAM: sagaidi pavasari aktīvāka un ar tvirtāku augumu!

30. Jan 2019, 00:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī Tu esi jauno gadu sākusi ar mērķi vairāk sportot, vairāk kustēties, vairāk rūpēties par savu labsajūtu? Mums ir ideja, kā Tu šo mērķi varētu pēc iespējas veiksmīgāk realizēt.

Kā? Tev ir vajadzīgs sabiedrotais, kas pamudinās, iedrošinās un būs kopā ceļā uz mērķi. Un mums tāds ir padomā - Sportlex.

Sportlex ir vienotais abonements vairāk nekā 70 sporta klubos Rīgā un Latvijā, ietverot gan fitnesa klubus, gan baseinus, ūdens aerobiku, jogas studijas, dejas, TRX, cīņu mākslu, CrossFit un citas sporta aktivitātes.

Mēs meklējam divas apņēmīgas sievietes, kuras ir gatavas kopā ar Sportlex realizēt savu mērķi šogad vairāk sportot, kustēties un rūpēties par savu labsajūtu, un kuras par saviem rezultātiem labprāt padalīsies arī ar citiem Māmiņu Kluba lasītājiem, rakstot par saviem panākumiem blogus.

Lai labak izprastu, kas ir Sportlex, iesakām lejupielādēt Sportlex bezmaksas aplikāciju no Google Play vai App Store (abonementa un aplikācijas darbības princips ir parādīts video).

Ja esi ieinteresēta, raksti tepat komentāros īsu pieteikumu par sevi, pastāstot:

  • Kāpēc Sportlex pārstāvjiem būtu jāizvēlas tieši Tevi?
  • Kādas sportiskās aktivitātes vēlies iekļaut savā ikdienā?
  • No kurienes esi un kādas ir bijušas Tavas attiecības ar sportiskajām aktivitātēm līdz šim?

Ko dāvināsim Tev? 

  • Starp visiem pieteikumiem Sportlex pārstāvji 1.februārī izvēlēsies divas Māmiņu Kluba lasītājas, dodot iespēju pilnīgi bez maksas saņemt Active abonementu.
  • Veicināšanas dāvaniņas no Māmiņu Kluba atbalstītājiem.

Ko gaidīsim no Tevis? 

  • Par saviem panākumiem, piedzīvojumiem un ceļu uz sportiskāku dzīvesveidu jādalās Māmiņu Kluba blogos vismaz reizi nedēļā www.maminuklubs.lv
  • Ja esi uz TU instagram.com, priecāsimies par video storijiem un bildēm šajā sociālā vietnē.

Aicinam arī visas pārējās māmiņas pievienoties, sekot līdzi panākumiem un arī sportot kopā ar mums!
Speciāli jums kopā ar Sportlex esam izveidojuši īpašu piedāvājumu visām māmiņām, kas vēlas būt labā formā. Jums ir pieejams jebkurš Sportlex abonements uz 3 mēnešiem par īpašu cenu, ar -30% atlaidi.
Lai to iegādātos, nepieciešams:

  • lejupielādēt Sportlex aplikāciju;
  • izvēlēties abonementu;
  • pirkuma procesā ievadīt promo kodu: KONTR3X.

Vērtīgi apskatīt:

UZZINI VAIRĀK ŠEIT->>>

 

tantezane tantezane 28. Jan 2019, 22:21

Lai cik klišejiski neskanētu, bet iesākot jauno gadu apņēmos pievērst vairāk uzmanības savai fiziskajai formai. Vēlējos to darīt jau ātrāk, bet tad pieteicās meitiņa un plānus uz kādu laiku nācās atlikt.. Tagad, kad meitiņai jau 7 mēneši, beidzot jātiek galā ar pirms grūtniecības uzkrātajām rezervītēm. Ikdienā manas lielākās aktivitātes ir pastaigas. Cenšos katru dienu sasniegt vismaz 10000 soļu. Ja gadās kāda "slinkā" diena, tad nākamajā cenšos atlīdzināt iekavēto. Janvārī 2 reizes nedēļā kopā ar meitiņu apmeklēju sporta klubu, bet tas atrodas pārāk tālu no mājām (otrā Rīgas galā). Sportlex būtu lieliska iespēja izmēģināt dažādus sporta klubus gan tuvāk, gan tālāk no mājām un dažādot treniņus. Esmu iecienījusi grupu nodarbības un aerobiku, taču vēlētos apmeklēt trenažieru zāli, izmēģināt trx un iespējams atklāt sev vēl kādu jaunu treniņu veidu. Priecāšos, ja Sportlex izvēlēsies mani šim projektiņam, jo tādejādi varēšu uzlādēt sevi pozitīvi sportojot un dalīties ar emocijām ar citiem un iespējams iedvesmot vēl kādu jauno māmiņu!

lauruks222 lauruks222 26. Jan 2019, 16:44

Šis būtu ļoti labs pamudinājis BEIDZOT ATSĀKT SPORTOT. Jo pirms grūtniecībasoti daudz laika pavadīju sportojot gan zālē, gan skrienot, bet grūtniecības laikā to nevarētu darīt. Shobrid mērķis ir atsākt sportot, problēma varbūt nav liekie kilogrami, bet ir jādabū ķermenis atpakaļ ierindā, lai varētu noskriet pusmaratonu, kas ir mans sapnis, un izveidot tvirtu ķermeni, ne tāds kā tagad-- lengens. Un tā būtu iespēja attīrīt savu prātu, lai būtu laimīgāks skats uz dzīvi un jaukāks pavasara.

agato4ka agato4ka 26. Jan 2019, 02:05

Ar sportu esmu uz Jūs, kas dažreiz pāriet uz Tu. Esmu dejojusi daudz, bet tas bija ļoti sen. Pēc divu lielisku puiku piedzimšanas un lieliem dzīvesizaicinājumiem, ko pasaule man piespēlēja, vienā dienā dāvājot vislielāko laimi un mīlestību un atņemot to pašu reizē, esmu apņēmusies mainīt savu ikdienu un pievērsties arī aktīvam dzīves veidam.
Pamazām sāku skriet, kas nav viegls darbiņš, ja priekšā jāstumj divus puišus ratos.
Mans sapnis, baseins un kāds cīņas sporta veids, jo man nevajag tievēt, vismaz ne kg dēļ, bet aktīvi darboties veselības un ķermeņa aprišu nodrošināšanai gan.
Šis būs liels izaizinājums, kā atrast laiku un iespējas, ja ir divi bērni ar mazu vecuma starpību, taču praktiski nav kam tos atstāt ikdienā.

agodanzy agodanzy 24. Jan 2019, 20:56

Ir fantastiski būt mammai. Ir debešķīgi, ka vīrs tevi mīl tādu kāda esi. Ir lieliski, ka tev ir darbs, kas tev patīk. BET, tam visam ir liels bet, katrs bērniņš man devis kilogramus, jo kādreiz es atbalstīju "ēd pa diviem" programmu, es nezināju, ka var visu darīt savādāk. Arī vīrs, kas tevi mīl tādu kāda esi brīžiem uzmet aci tai tvirtajai sievietei, kira tikko pagāja garām, bet es viņu nevainoju, es arī uz viņu atskatos un man patīk ko redzu, es cienu tādas sievietes, kuras māk sevi uzturēt formā. Darbs ir lielisks, bet sēdošs, kas dažreiz kliegtin kliedz: "Paņem cepumiņu, uzdzer kakao, apēd kūciņu. Sēdi audzē dupsi!"

Un tad pienāk brīdis, kad tavi svari rāda 114(!!!) - diemžēl tās nav mārciņas. Un tu nevari uzrāpties uz sava glaunā ofisa 4. stāvu bez elsošanas un sirdsklauvēm. Un zābakus nevari uzvilkt, jo tev vēders traucē pieliekties. Tad tu saproti- Meitēn, tev nav pat 30! un ir tik traki. Gribas tak ar bērniem bumbu spēlēt, skriet stafeti un pie vēl viena bērniņa tikt, tikai šoreiz grūtniecību izbaudīt ar pilnīgi citu saprašanu. Esmu saviem spēkiem nometusi 14kg nometusi manis izdomātie vingrinājumi man pa vieglu, vajadzetu iet uz grupu vingrojumiem, sporta zāli un drenāžas zābakiem, lai savu formu izveidotu sievišķīgu. Vairot skaistumu un motivāciju katrā pārgurušajā, nenovērtētajā māmiņa.

Nu lūk, šis bija mans pirmais blogs. 😃

Silva Kronberga Silva Kronberga 24. Jan 2019, 19:33

Šodien no rīta tieši nodomāju, ka laiks kaut ko darīt, lai novērstu savu motivācijas trūkumu - ik pa laikam pasportoju, bet tad sanāk vienu dienu izlaist, vēl vienu, vēl vienu..un beigās jau paiet vairākas nedēļas, kad attopos, ka nav pasportots un apņēmības pilna atkal ķeros klāt. Un tā uz riņķi vien. Bet ļoti, ļoti gribētos beidzot tā nopietni šim pieķerties, jo tomēr dienas, kurā atvēlēts kāds laiks arī sportam, beigās pašsajūta ir daudz labāka. Šī man šķiet lieliska iespēja tieši tādam cilvēkam kā man - kuram patīk izmēģināt visu, sākot ar jogu un baseina apmeklējumu pašā rīta agrumā, beidzot ar kardio treniņiem un dejām vakarā. Plānoju ar mazo vēl dažus mēnešus padzīvoties pa mājām, un šī būtu lieliska iespēja atpūsties no ikdienas mammas pienākumiem, veltot laiku sev un savai veselībai. 😀

laachukinsh laachukinsh 24. Jan 2019, 11:23

Cik sevi atceros, vienmēr esmu bijusi fiziski aktīva - kopš bērnības dejoju, nu jau kopā 20 gadus. Pirms dažiem gadiem iepazinos ar TRX nodarbībām, kas ļoti aizrāva, līdz ar to deju treniņiem pievienojās 1-2 reizes sporta zālē. Šad un tad esmu izmēģinājusi arī citas nodarbības - pilates, HIIT, bodybike. Kad paliku stāvoklī ar pirmo bērniņu, apņēmos būt aktīva un veselīga grūtniece, cik nu spēšu. TRX nodarbības turpināju apmeklēt līdz grūtniecības 8.mēnesim. Diemžēl kopš mazais ir piedzimis, pavisam maz ir sanācis nodarboties ar sportu. Deju nodarbības atsāku, kad mazajam bija pusgads, bet nodarbības un uzstāšanās prasa par daudz mūsu ģimenes brīvā laika. Alternatīvu šobrīd neesmu atradusi, lai tā būtu gana motovējoša - kaut arī Rīgā ir ļoti liels piedāvājums.
Iepriekš sportojot šad un tad soc tīklos dalījos gan ar savu progresu, gan sajūtām. Ja mani izvēlētos šim projektam, arī dalīšanās ar manu progresu un pieredzi būtu daļa motivācijas. Bet galvenais - es gribu būt kas vairāk par skaitli uz svariem. Lai arī mans svars pēc grūtniecības ir mazāks kā bija pirms, zinu, ka liela daļa zaudētā ir tieši muskuļu masa. Joprojām gribu būt aktīva mamma savam puikam - lai spētu turēt līdzi viņam un vīram, lai patiktu sev un lai varētu ar lepnumu teikt - mazulis nav šķērslis veselībai un labam izskatam. Jo īpaši priecāšos, ja ar savu pieredzi varēšu iedvesmot citas mammas pievienoties.

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 24. Jan 2019, 10:52

Esmu četru bērnu mamma un ir pagājis pietiekošs laiks pēc dzemdībām, lai ļautos sportot, ļautos savest sevi kārtībā, jo svars jau pēc 3.bērniņa ir nācis ļoti klāt. Protams, nepretendēju uz svaru 45kg, kāds man bija pirms 3.grūtniecības, bet vēlētos sev pierādīt, ka vismaz 10kg spēšu nomest, spēšu pavasarī dēlam sastādīt kompāniju skrienot pa mežu, pretēji tagad, kad paskrienot 1km, jau ir grūti. Es vēlētos skaistu augumu, lai skatoties uz sevi spogulī varu teikt, jā 35+ izskatos vēl labāk, nekā 25+. Skrējienā ar četriem bēniem, maz laika atliek sev, jo vienmēr kāds no bērniem ir priekšplānā un viņa vajadzības ir primārās. Tā kā man vīram pašlaik ir atvaļinājums vairāk kā pus otru mēnesi, man būtu iespēja laiku veltīt vairāk sev un savam ķermenim, šāda avantūra mani arī vairāk piespiestu darboties, jo esmu atbildīga citu mammu priekšā ziņot par to, kā man sokas, ja man tiks dota šāda iespēja un attaisnojumi, noteikti, nebūs nedz jauni legingi, nedz jaunas krosenes, vai miegs...Ļoti ceru, ka tieši mani izvēlēsies šim projektam 😀