Skaties ONLINE TV un laimē Tri Bio dāvanu grozu!

Skaties ONLINE TV un laimē Tri Bio dāvanu grozu!

31. Jan 2018, 06:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tīrība mājās ir svarīga ikvienam no mums, sevišķi laikā, kad ārā ir ziema un apkārt klejo dažādi vīrusi. Mūsdienās cilvēki dzīvo ļoti aktīvu dzīves ritmu, kad ikdienas steigā arvien mazāk pievēršam uzmanību tam, kādus sadzīves tīrīšanas līdzekļus mēs izvēlamies un kāds vispār ir produktu sastāvs, kurus lietojam. Mēs regulāri uzkopjam mājokli un rūpējamies par tīrām rokām, bet vai mēs zinam ar kādiem līdzekļiem izvēlamies tīrīt mājokli un vai tie ir veselībai draudzīgi? Kādu iespaidu šie līdzekļi atstāj uz mums pašiem?

TRI-BIO ir jau daudziem Māmiņu Klubā labi pazīstams, mēs esam par drošu un veselīgu vidi, nodrošinot ģimenēm tik tiešām ekoloģiskus un efektīvus tīrīšanas līdzekļus un vēl - mūsu preču sortimentā ir patiesi viss, kas katrai ģimenei vajadzīgs! Visi TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Turklāt visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts un tos īpaši iesaka Astmas un Alerģijas biedrība. 

Jau trešdien būsim redzami Māmiņu kluba Online TV plkst.11:00. Parunāsim un pastāstīsim par ģimenei un mazulim draudzīgu apģērba un vides kopšanu. Ciemos būs „SONATA ENTERPRISE INC.” Filiāle Latvijā reģionālā pārdošanas vadītāja, kā arī ieklausīmisies mums jau pazīstamās māmiņas Agneses pieredzē saistībā ar alerģijām, kuras ierosinājuši visi ķīmiskie un smaržvielām piesātinātie veļas mazgāšanas līdzekļi.

Konkurss mūsu uzmanīgajiem klausītājiem! Skaties, klausies un vēro un komentāros atbildi:„Kam jāpievērš uzmanība izvēloties veļas mazgāšanas līdzekļus?“ Attapīgāko skatītāju apbalvosim ar TRI-BIO dāvanu grozu :)

Atbildi uz konkursa jautājumu raksti tepat komentāros!

Neaizmirstiet sekot līdzi informācijai tepat www.maminuklubs.lv un TRI-BIO facebook lapā https://www.facebook.com/TRIBIO.Latvija/

Laimētāju noskaidrosim 1.februārī

elvi elvi 01. Feb 2018, 23:46

Jāpievērš uzmanība, vai nav alerģiju izraisošs.

Co_ora Co_ora 31. Jan 2018, 22:40

Ekoloģiskais marķējums (!), koncentrācija un sastāvs!

31. Jan 2018, 15:34

ekoloģiski mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi -
NĒ smaržvielām un krāsvielām!
EKO sertifikāts - marķējums!
mazgāšanas līdzekļa koncentrācija!

danjux danjux 31. Jan 2018, 12:27

Izvēloties veļas mazgāšanas līdzekļus jāpievērš uzmanība 3 lietām:
1. Sastāvam: lai tie nesaturētu smaržvielas, krāsvielas, citas ķīmiskas vielas un parabēnus. Jo tieši produktu sastāvs var visbiežāk izraisīt alerģijas (niezi, klepošanu, izsitumus utt.). Sastāvam jābūt tādam, lai vienlaicīgi būtu gan tīras drēbes, gan vesels bēbītis un mēs paši!
2. Ekoloģiskais marķējums: jāpievērš uzmanība vai uz produkta ir atrodams atbilstošs marķējums, kas apliecina to, ka produktam ir piešķirts EKO sertifikāts. Izrādās, nepietiek tikai ar to, ka uz iepakojuma ir rakstīts "EKO vai ekoloģiskais"!!! Šāds uzraksts bez atbilstoša marķējuma ne vienmēr norāda uz nekaitīgumu veselībai!
3. Cik koncentrēts ir mazgāšanas līdzeklis: jāpievērš uzmanība nevis kopējai veikalā norādītajai mazgājamā līdzekļa cenai, bet gan jāparēķina cena uz vienu mazgāšanas reizi. Mazgāšanas reizes vienmēr ir norādītas uz iepakojuma. Tā varēsim ietaupīt naudiņu un izvairīties no pārāk biežas mazgājamo līdzekļu iegādes.

Paldies Māmiņu klubam par interesanto sižetu! Viennozīmīgi - noderīgi!

31. Jan 2018, 11:56

Izvēloties mazgāšanas līdzekli, jāpievērš uzmanība ekoloģiskajam marķējumam t.i., lai produkts nav hipoalerģisks, nesatur smaržvielas un krāsvielas, parabēnus un ir bioloģiski sadalāms.

mincenee mincenee 31. Jan 2018, 11:31

Uzmanība jāpievērš sastāvam, lai nesatur krāsvielas un smaržvielas, parabēnus, kas ir veselībai kaitīgi. Tāpat jāņem vērā, vai uz iepakojuma ir marķējums, kas tas ir ekoloģisks produkta. Tāpat jāpievērš uzmabība koncentrātam, cik devas ir iepakojumā. Turklāt vērtējot dārdzību jārēkina būtu vienas devas nevis iepakojuma izmaksas.