Pieci gardumi ar vienu krēmu

Pieci gardumi ar vienu krēmu

11. Mar 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

RASA FOOD ART MEISTARKLASE 

Ceļojums pavārmākslā, ēdienu noformēšanā un fotogrāfēšanā ar Signi un Armandu Meirāniem 

Pagatavošana:

Izberz caur sietu biezpienu vai arī sablenderē. Tad pievieno krēmsieru, cukuru, apelsīna sulu un saputo 30 sekundes. Tad pievieno saldu krējumu un puto, kamēr ir vijīgs un stingrs.

Pasniegt var dažādi. Mazās 50 ml glāzītēs.

1 variants. Vienā var likt lejā mellenes un pa virsu uzspiest krēmu.

2 variants. Otrā glāzītē var iespiest krēmu un uzlikt uz cepuma un tā pasniegt.

3 variants. Glāzītē ieliec dāmu pirkstiņu, iespied krēmu un pasniedz.

4 variants. Glāzītē iespied krēmu un uzpūt zelta krāsu.

5 variants. Iespied glāzē krēmu un dekorē ar kakao pupiņām.

1variants. Kārto krēmu pamīšus ar mellenēm un dekorē ar valriekstiem.

Sastāvdaļas:

Krēmam:

180 g 9% biezpiena

180 g cepumu krēmsiera

4 ēd.k. dabīgā cukura

1/2 maza apelsīna sula

80 ml salda krējuma 

Pasniegšanai:

saldētas vai svaigas mellenes

digestive cepumi

zelta krāsaa

valrieksti

kakao pupiņas

Autors:

Signe Meirāne