Pie ekskluzīvas beretes - roku darba tiek..

Pie ekskluzīvas beretes - roku darba tiek..

21. Feb 2014, 16:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Galvas sega sievietei jebkurā vecumā ir neatņemama viņas tēla sastāvdaļa, bet dažkārt to ir ļoti grūti izvēlēties. Tagad tā vairs nav problēma! Svetlana Oksa piedāvā ieet viņas mājaslapā un ne atrast ne tikai cepures, kas jau ir radītas, bet arī iztaikt savas vēlmes individuālajam pasūtījumam.

Svetlana stāsta:"Savu darbošanos sāku ar to, ka kādreiz palīdzēju cilvēkiem (tagad tas saucas stilists), izvēloties viņiem piemērotas cepures, galavssegas. Pēc kāda laika sāku pamanīt, ka pēc cepures vai beretes varu atpazīt katru savu klientu, tas man sagādāja lielu prieku. Ar laiku mana nodarbošanās pārvērtās profesionālā darbībā. Reiz, kad es precīzi sapratu, kas derēs manam klientam, nevarēju viņam izvēlēties piemērotu cepuri, jo tādas vienkārši neeksistēja.. Un tieši tad es nonācu pie tā, ka sāku radīt SAVAS galvassegas, cepurītes, beretes. Tā teikt -no nulles, stilizējot tās jau pēc būtības, saskaņā ar savām fantāzijām vai klienta vēlmēm"

PROJEKTA

"LABĀKĀ SIEVA 2014" BALVA

!

20140120080729-41857.jpg

 

EKSKLUZĪVA BERETE

ROKU DARBS

АUTORE: Svetlana Ohramenko

svetlana-oxc.eu

20140117133328-42454.jpg

Tieši sev piemērotāko atradīs

Sarkangalvīte

APSVEICAM!!!

Lai uzzinātu vairāk par balvu, raksti uz svetlana@svetlana-oxc.eu, norādot savu vārdu, uzvārdu, niku, telefona numuru un LINKU UZ ŠO RAKSTU!

Galvenās balvas ieguvēju

paziņosim pēc plkst. 20:00!

ATCERIETIES!!! Balvas netiek pasniegtas reitinga tabulas formā. Šodien mums ir svētki, nevērtējam, kura ir labāka par citām. Visām paldies par piedalīšanos!