PETĪJUMS: Maria Bust it Up palīdz krūtīm palikt tvirtām pēc dzemdībām un bērniņa barošanas laikā

PETĪJUMS: Maria Bust it Up palīdz krūtīm palikt tvirtām pēc dzemdībām un bērniņa barošanas laikā

19. Sep 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iespējams, tu jau esi pamanījusi aptieku plauktos jauno produktu - stiprinošo krēmu krūtīm ar liftinga efektu Maria Bust it Up. Tas paredzēts sievietēm, kuru krūtis zaudējušas formu un elastīgumu. To var izmantot gan grūtniecības laikā, gan arī krūts ēdināšanas periodā, jo produkts ir bez aromatizatoriem.

Krems paaugstina ādas reģenerācijas spēju, aiztur tās novecošanās procesus, tonizē un mitrina ādu. Tā sastāvā nav minerālu eļļu, parabēnu, sintētisko sastāvdaļu vai citu materiālu, kas var kaitēt ādai.

Izklausās labi, vai ne? Bet ko par to teiks speciālisti? Veselības centra 4 dermatoloģe Līga Jaceviča veica veselu  pētījumu, pētot jaunā krēma īpašības.

Grupā, kuru vēroja ārsts, bija vairākas sievietes: grūtniece, ar krūti barojoša māmiņa, sieviete menopauzes vecumā, un sieviete pēc krūšu operācijas.

Pirms pētījuma sākšanas tika veikti katras sievietes fotouzņēmumi un tika veikta ultrasonogrāfija katrai. POēc tam dalībnieces izmēģināja krēmu aptuveni trīs mēnešu garumā. Rezultāti bija redzami arī ultrasonogrāfijā, kas parādīja ādas mitruma līmeni, kolagēna daudzumu ādā, kā arī ar sajūtu palīdzību sievietes pārliecinājās par to, ka krūtis ir tvirtākas. Vizuāli tas redzams mazāk. Bet tas ir arī saprotams - "nav tādu kremu, kas vizuāli pavelk krūtis uz augšu".

Iespējams, pateicoties regulārai Maria Bust it Up lietošanai, topošajai māmiņai, kas piedalījās pētījumā, nebija striju.

Pēc divu-trīs mēnešu krēma lietošanas visām sievietēm āda bija gludāka, tonizētāka.

Krēms viegli uzziežams uz ādas, labi iesūcas, pēc tā lietošanas ādai tiek piešķirta viegluma sajūta. "Tajā ir viss, ko būtu vērts gaidīt no krēmiem ar tamlīdzīgu iedarbību"- rezumē dermatoloģe.

AKTĪVĀS VIELAS, kas ir krēma Maria Bust it Up sastāvā

-        Akantu baltdadzim piemīt atjaunojoša, nostiprinoša iedarbība. Tas veicina epidermas jeb ādas virsējā slāņa atjaunošanos.

-        Nātrija hialuronāts jeb dabiskais polisaharīds intensīvi mitrina ādu, uz ādas veidojot aizsargplēvīti, kas palīdz piesaistīt mitrumu.

-        Bioloģiskā kokosriekstu eļļa ir ādu remdējoša, mitrinoša, kā arī veido aizsargājošu slāni.

-        Plūškoka ekstrakts vizuāli palīdz samazināt asinsvadu tīklojumu un ādas tūsku. Tam piemīt arī pretiekaisuma iedarbība.

-        Bioloģiski iegūtajam basijas (šī) sviestam piemīt šūnu atjaunojošas īpašības, tādējādi tas efektīvi aizkavē ādas novecošanu. Sviests arī mitrina un mīkstina ādu.  

-        Dabiskā augstākās kvalitātes jeb pirmā spieduma sezama sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, minerālsāļiem, selēnu un nepiesātinātajām taukskābēm, tostarp linolēnskābi. Eļļa satur arī divus dabiskus antioksidantus: sezamolu un lecitīnu.

-        Rudzupuķu ziedūdens, ko iegūst destilācijas procesā ar ūdens tvaiku, nomierina ādu. Ziedūdens ir piesātināts ar antociāniem, kas veicina audus savelkošu efektu.

-        Ruskusa ekstraktam, kas iegūts no bioloģiski audzētiem augiem, piemīt nomierinošas un savelkošas īpašības. Tas palīdz mazināt apsārtumu un smaguma sajūtu.

Būtiski: krēma sastāvā nav aromatizatoru, tātad - netiek nomākta māmiņas ādas dabīgā smarža, kas ļauj bērniņam sajust pašam savu un arī māmiņas ķermeni.

Ik dienas lietojot Maria Bust it Up divu mēnešu garumā āda kļūst gludāka, tvirtāka, tonizētāka. Izvēlieties labāko!

Māmiņu Klubs

20140908153558-76709.jpg