Seminārs par svētku sajūtu sevī! Ne tikai svētkos>>

Seminārs par svētku sajūtu sevī! Ne tikai svētkos>>

11. Nov 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētku gaidīšanas laikam piemīt īpaša maģija. Tā ir Svētku Svētnīca.  Svētnīca, kurā rodas svētku sajūta – sajūta tieši sirdī.Ar šo sajūtu sirdī , mēs radām savu iekšējo telpu – enerģētisko inormācijas fonu.

Šo enerģiju ievibrējot ar savu ticību, domformām, mīlestību un vizualizāciju, radām savu vēlmju un mērķu manifestācijai piemērotu augsni. Teiksim tā - iesējam sēkliņu, lai rastos mūsu sapņu risinājums.

Māmiņu Klubs aicina uz speciāli Ziemassvētku laikam radītu semināru, kurā būs iespējami maz teorija un maksimāli daudz prakses darbā ar saviem sapņiem, vēlmēm un mērķiem. Semināra laikā mēs tos ieraudzīsim, sadzirdēsim un sajutīsim. Šajās trīs stundās iegūto pieredzi varēsiet izmantot radot svētkus savā ģimenē.

Semināra laikā katrs piedalīsies savas ideālās pasaules radīšanā, svētku sajūtas ieelpošanā, novērsīs iespējamos šķēršļus svētku ienākšanai sevī un ievibrēs mērķu piepildīšanos.

Semināru vada – izaugsmes un pārmaiņu trenere/koučs Laila Zariņa

20121030120253-25937.jpg

"Jau vairākus gadus manas dzīves prioritātes krietni mainījušās un vairs nav tik būtiski KURun KAD?, bet gan KĀ? KĀ atrast sevī – gluži kā bezgalīgā dārgumu lādē – gan spēku un drosmi, gan prieku un mīlestību, gan apņēmību, mērķtiecību un apbrīnojamas darbaspējas, gan sapņus un fantāzijas, lai katru savu dienu dzīvotu ar pilnu jaudu un būtu savas dzīves virsotnē … virzīties no panākuma uz panākumu," tā Laila.

Kad notiks?

13. decembrī 18.15 - 21.00

Kur notiks?

Māmiņu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1-9, 5. stāvā

Cik maksā?

Ls 15

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!