Vienreizlietojamās pēcdzemdību biksītes. Ko tu par tām zini?

Vienreizlietojamās pēcdzemdību biksītes. Ko tu par tām zini?

10. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēcdzemdību procesā sievietes aktīvi izmanto vēl kādu preci no vienreizlietojamo preču klāsta, un tās ir vienreizlietojamās pēcdzemdību biksītes, kas ir ērtas un praktiskas. Uzzini par tām vairāk!

Kā šīs biksītes atšķiras no citām?

Pēc dzemdībām nereti gultasveļa un, protams, arī vienreizlietojamās higiēniskās paketes jāmaina biežāk, tāpēc jāatceras, ka mūsdienās ir pieejamas ne tikai šādas paketes, bet arī vienreizlietojamās biksītes, kuras pēc lietošanas var vienkārši izmest. Tās nav jāmazgā. Turklāt - tās pasargā no noplūdēm daudz labāk.

Šādas biksītes var noderēt arī dodoties uz dzemdību iestādi, piemēram, situācijā, kad mājās nogājuši augļūdeņi. Skaidrs, tā var gadīties arī ceļā, tāpēc, lai izvairītos no nepatīkamām sajūtām, ko rada slapjš apģērbs, var noderēt šādas biksītes.

Viena no svarīgākajām šo biksīšu īpašībām ir gaisa caurlaidība, kas ir īpaši svarīga laikā, kad sadzīst šuves. Jārēķinās, ka slimnīcā šādas biksītes var noderēt dienā vismaz divas, un jāparēķina, ka slimnīcā jāuzturas - parastā gadījumā 3 dienas, bet, ja veikta ķeizargrieziena operācija, var gadīties dzemdību iestādē uzkavēties pat 5 dienas.

Vienreizlietojamās pēcdzemdību apakšbiksītes ir izgatavotas no mīkstas, maigas šķiedras, kas ļauj gaisam brīvi cirkulēt. Maksimālam komfortam apšūtas ar mīkstu maliņu. Biksītes var lietot arī kopā ar paketēm, jo tās palīdz noturēt higiēniskās paketes vietā.

Kādos izmēros pieejamas šīs biksītes?

Tās ir vienreizlietojamas un izmantojamas jau grūtniecības laikā. Grūtniecēm pieejami pat divi dažādi veidi - ar gumiju virs vēdera un zem vēdera.

Pieejamas 3 izmēros: M/L; L; L/XL

Tās ir higiēniskas, neiedomājami ērtas izmantošanā un nodrošina brīvu gaisa cirkulāciju, tās ir ideālas pirmajām dienām pēc dzemdībām, jo ļauj ādai elpot, veicinot tās sadzīšanu.

Kur tādas iegādāties, un cik maksā vienreizlietojamās biksītes?

Iegādāties tādas var jebkurā aptiekā un arī dažādos internetveikalos. Protams, būs māmiņas, kam patiks tieši iegāde internetveikalos, kuros var izskatīt daudz un dažādus veidus, bet būs māiņas, kas priekšroku dos preces apskatei dabā.

Vidēji šādas biksītes maksā aptuveni 1LVL.

Māmiņu Klubs

20130409103043-54999.jpg

Canpol pēcdzemdību vienreizējās apakšbiksītes

Vienreizlietojamās pēcdzemdību apakšbiksītes ir izgatavotas no mīkstas, maigas šķiedras, kas ļauj gaisam brīvi cirkulēt. Maksimālam komfortam apšūtas ar mīkstu maliņu.Biksītes palīdz noturēt higiēniskos ieliktņus vietā. Vienā iepakojumā ir 5 biksītes. Katras biksītes ir iepakotas atsevišķi. Pieejamas 3 izmēros M/L; L; L/XL

bibii bibii 10. Apr 2013, 13:20

Man arī bija Tena biksītes. Tām kurām ir aktuāli un nezina- paketi arī no Tena biksītēm var izņemt un ielikt jebkuru citu Tena paketi vietā.

bibii bibii 10. Apr 2013, 11:33

Ļoti laba lieta pēc dzmedībām vai ķeizargrieziena.