Pavasara maratons 2019: mēs nemainām svaru, bet attieksmi pret dzīvi

Pavasara maratons 2019: mēs nemainām svaru, bet attieksmi pret dzīvi

02. Apr 2019, 20:58 Kristine Rimovica Kristine Rimovica

Sveicināti! 

Esmu māmiņa 8mēnešus vecam puisītim. 

Grūtniecības laikā nāca klāt 18kg, par ko īsti nepārdzīvoju, jo es domāju, es jau visu nobarošu zīdot bērniņu. Ha, nekas nenotika kā gribējās, kā teikt:"Cilvēks plāno,Dievs dara!"

Ar zīdīšanu neveicās pilvērtīgi, bet es tomēr joprojām zīdu mazuli, mazliet gan, bet zīdu. Tad nu tā, lai veicinātu pieniņu dzēru daudz dažādas tējas, ūdeni, tika appetītes gan man nebija, tomēr piespiedos un ēdu un arī internetā lasīju,kas var veicināt pieniņu, tad nu nežēlojot produktus, dzēru tēju ar iebiezināto pienu, saldo krējumu, treknus ēdienus, ak, cik tas viss bija muļķīgi, ar sekām cīnos joprojām!

Kopš dzemdībām esmu atvadījusies no 8kg, esmu izgājusi fizioterapijas kursu, jo mans liekais svars man apgrūtina ikdienu, man sāp ceļi (Esmu 27g veca), nekad dzīvē nav sāpējuši, mugura sāp, jūtos kā sieviete gados.. Ja vien laiku varētu pagriezt atpakaļ, noteikti pievērstos vairāk sportam, pareizākam ēšanas veidam, atteiktos vai noteikti samazinātu saldumu daudzunu ikdienā.

Vēlos tikt izvēlēta šajā projektā, jo gribas sakārtot savus ēšanas paradumus, sportošanu iekļaut ikdienas dzīvē un kādreiz vēl pieredzēt iespēju kļut par māmiņu - veselīgi iznest grūtniecību neradot draudus sev un "iespējamajam nākotnes mazulim," ko varētu ietekmēt liekais svars.

Kristīne Rimoviča

25926021