Paula Freimane: Tagad ir labākais laiks, lai ātri un viegli notievētu!!! Izaicināju šos 2 latviešus un tagad izaicinu Tevi!

Paula Freimane: Tagad ir labākais laiks, lai ātri un viegli notievētu!!! Izaicināju šos 2 latviešus un tagad izaicinu Tevi!

15. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Pastāv mīts, ka jātievē ir pirms vasaras vai “no Jaunā gada”, bet es pēc savas pieredzes varu teikt, ka mums- latviešiem piemērotākais laiks ir tieši tagad”, iedvesmo skaistule Paula Freimane. Paula un maminuklubs.lv izaicina Tevi- iedvesmojies no Jāņa un Evijas, kuri ar Paulas atklāto metodi īsā laikā zaudēja svaru un piepildīja sapni par skaistu augumu! Pamēģini Paulas programmu tikai 7 dienas un Tavs sapnis par slaidu augumu kļūs tik reāls kā vēl nekad! “Ņem piemēru no mums! Mēs arī kādreiz neticējām, bet pamēģinājām, un paskaties uz mums tagad…” Izlasi šo stāstu un atklāj noslēpumu, kā nomest svaru pēc iespējas vieglāk un ātrāk.

Paula, ar ko iesaki sākt, lai notievētu bez badošanās un sevis mocīšanas?

Es sāku no nepareizā gala – ar intensīviem treniņiem, un tas nedeva rezultātu. Realitātē – tikai ar sakārtotu ēdienkarti notiek izmaiņas ķermenī un svarā. Kad sakārtoju savu ēdienkarti, uzreiz sekoja arī rezultāts - īsā laikā atbrīvojos no deviņiem kilogramiem.

Jāni, Tu īsā laikā nometi 15kg un tiki pie presītes. Kāds bija Tavs ceļš uz to?

Es jau no 16 gadu vecuma cilāju svarus un periodiski apmeklēju sporta zāli, bet vienmēr ir garšojis arī trekni paēst. Pirms sāku lietot MonacoFit.com domāju, ka notievēt iespējams tikai, dzīvojot badā. Man nebija izpratnes par pareizu ēšanu. Tagad saprotu, ka galvenais laba auguma noslēpums ir sakārtota (un garšīga) ēdienkarte, nevis sports.

Vēl nesen es skatījos uz sevi spogulī un redzēju apaļu bluķi. Tad draugs mani pierunāja 3 dienas pamēģināt Paulas programmu MonacoFit.com. Sāku ar neticību, bet beigās 3 mēnešos zaudēju 15 kilogramus un nomainīju drēbes no XL uz M izmēru.

Kā gāja divu bērnu māmiņai Evijai...

“Pirms MonacoFit.com es mocīju sevi ar dažādām dietām, kas neveselīgā veidā ļāva nomest labākajā gadījumā 2 kilogramus. Pēc tam svars, protams, strauji atgriezās. Vēl aizrāvos ar atrunām, ka nevaru nomest svaru, jo nav laika sporta zālei. Tagad saprotu, ka skaista auguma noslēpums ir balanss starp  pareizajiem vingrojumiem un sakārtotu (un garšīgu) ēdienkarti.

Ar MonacoFit.com ļoti ātrā tempā samazinājās vidukļa apkārtmērs un pavisam drīz varēja jau redzēt izteiktu vēderpresi! Apkārtējie brīnījās, kā progress var būt tik acīmredzams un ātrs!

Kopumā es ar Paulas metodi esmu nometusi vairāk nekā 7 kilogramus un nedomāju apstāsties, jo tas tiešām ir viegli un efektīgi - nekādas piespiešanās, badošanās vai jo-jo efekta! Tas ir pa spēkam ikvienam, neizejot no mājāmo un netērējot kaudzi naudas.”



Paula, kā Tu komentē Evijas un Jāņa satriecošos rezultātus?

Es lepojos ar katru viņu nomesto kilogramu! Viņi vienkārši sekoja programmas norādījumiem un rezultāti jau runā paši par sevi! Man ir liela pieredze un pēc tās zinu, ka grūtākais ir sākt. Vajag vienkārši pamēģināt MonacoFit.com mājās tikai nedēļu un rezultāts būs gan spogulī, gan uz svariem. Es ceru, ka Evija un Jānis visiem maminuklubs.lv lasītājiem būs kā piemērs, ka notievēt viegli un ātri ar MonacoFit.com ir pavisam reāli!


 

Uz ko Tu izaicini cilvēkus, kuri tagad lasa šo rakstu?

Vai Tu sapņo par skaistu augumu, kuru joprojāmj neesi ieguvusi? Vai liekais svars Tev traucē? Ja tā, tad vienkārši pieņem lēmumu un izmēģini MonacoFit vismaz vienu nedēļu! Sāc tagad un šī būs Tava labākā vasara!

Piesakies MonacoFit.com tagad un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev radītu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ neierobežotu personīgā uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

+ Tavu iepirkumu sarakstu, lai uz veikalu nav jāiet katru dienu.

Spied šeit tagad un piesakies MonacoFit.com par ZEMĀKO CENU!