Pat tehnika izjoko

Pat tehnika izjoko

01. Apr 2014, 21:51 Druxis Druxis

Parasti sagaidu 1. aprīli ar lielu uzmanību, rūpīgi mēģinu „uzķert” ikvienā lietā, vai tā ir patiesība vai tikai joks. Tomēr ir kāda joma, uz kuru vari paļauties, ka tā neizjokos – sadzīves tehnika. Nu protams, kā gan nedzīva būtne varētu izjokot?!

Šodien nolēmu izmazgāt veļu. Saliku visu mašīnā, sabēru un salēju visu, kas nepieciešams, iespraužu kontaktā un... nekas! Neiedegas lampiņa, ka mašīna būtu ieslēgusies. Tā kā mūsu veļas mašīna ir niķojusies arī agrāk, nodomāju, ka cauri nu ir – jāmeklē jauna. Nedaudz saskumu, jo tas tomēr ir tāds liels pirkums, nepieciešami papildus līdzekļi utt.

Atnāca vakarā mājās vīrs, kuram biju jau savu sāpi izstāstījusi. Kamēr es šiverēju pa virtuvi, dzirdu – mašīna ierūcas. Vīrs tādu nopietnu seju pienāk un prasa, kā un ko es darīju? Nu kā, kā parasti – iespraudu kontaktā un gaidīju, kad varēšu ieslēgt, bet viņa ņēma un klusēja. Vīrs sāka tā aizdomīgi smaidīt... Izrādās, ka mašīnai bija izslēgta lielā „ieslēgšanas / izslēgšanas” poga! Tieši tik vienkārši! Tikai jāpiemin, ka pēdējo vismaz 3 gadu laikā to pogu vispār neviens nekad nebija aizticis, tā ka tai pat nepievērsu uzmanību. Vēl tagad nezinu, kurš to izslēdza, bet tā nu veļas mazgājamai mašīnai šodien izdevās mani izjokot. :)