№26 Ilze: Pastāvēs, kas pārvērtīsies - mans moto ,lai būtu laba sieva!

№26 Ilze: Pastāvēs, kas pārvērtīsies - mans moto ,lai būtu laba sieva!

18. Jan 2014, 22:23 mamma27 mamma27

Mans vārds ir Ilze, nu jau 29 gadus veca/jauna!

2. Kā tu domā, kāpēc, ja tici Bībelei, Dievs radīja vīrieti pirmo?Godīgi- nezinu kam ticu! Un ja tā padomā pat nezinu vai tiešām pirmais bija vīrietis. Bet ja tomēr tā bija- nu varbūt tāpēc ,ka vīrietim arī jāiemācās pastāvēt vienam, citādi par viņu vēlāk rūpējās tikai sievietes! Varbūt viņš neprata būt viens un Dievam nācās izdomāt kādu ,kas viņu visur un visā pabakstītu!:)

3. Vai tici tam, ka "to, ko vēlas sievietes, vēlas arī Dievs"?Par šo neesmu aizdomājusies un man tā Dieva būšana ne visai saistoša šķiet!

4. Turpini, lūdzu, frāzi - "Sievišķība, tas ir..". Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar sievišķību.

…..tā ir sava stipruma slēpšana ,izlikšanās par vājāku nekā patiesībā!

Man tāds sievišķības etalons laikam ir Jana Kay.

20140118222056-97301.jpgKāpēc tieši viņa –nav ne mazākās jausmas. Viņa jau man kopš bērnības šķitusi ļoti simpātiska, sievišķīga. Sieviete,kas ar gadiem nezaudē savu skaistumu!

5. Turpini, lūdzu, frāzi "Vīrišķība, tas ir..". Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar vīrišķību.

Vīrišķība, tas ir drošība, balsts, tērauds!

Latvijas vīrišķīgākais vīrietis man arī jau kopš patsmit gadiem ir bijis Agris Daniļevičs.20140118222117-87187.jpg

Paskatoties uz viņu vienkārši izkusu savos piecpadsmitJ Tagad protams vairs tā nav. ….. bet vēl jo projām man viņš šķiet ļoti vīrišķīgs. Viņa augums, dejotprasme, drosme un uzņēmība, izskats viņa gados……..attiecības ,ģimene un tēva loma-cepuri nost!

6. Kādas jūtas tevī izraisa apziņa, ka šajā pasaulē esi dzimusi kā sieviete?

Nekad neesmu domājusi ka varētu būt citādāk! Bet jūtos fantastiski! Man ir iespēja pucēties, būt gan stiprai ,gan vājai! Varu darīt ko vēlos, jo manuprāt vīrietim nav tik lielas izvēles brīvības.

7. Vai tevī ir kādreiz iezagusies doma par to, ka gribētu "pabūt vīrieša ādā"?

Nekad!

8. Kā atšķiras sieviešu un vīriešu daba, tavuprāt?

Vīrieši ir nosvērtāki, sievietes impulsīvākas. Vīrieši spēj būt draudzīgāki ar abiem dzimumiem, ar sievietēm – kā ar bitēm ,nekad neko nevar zināt.

9. Kam attiecību veidošanā ir galvenā loma - sievietei vai vīrietim?

Abiem!

10. Būt par īstu sievieti nozīmē būt..

… tādai ,kas rūpējas par sevi, neaizmirst sevi, spēj būt vienlaicīgi labs cilvēks, gādīga māte , laba sieva, seksīga sieviete!

11. Kas sievietēs ir tāds, kas piesaista vīriešu uzmanību?

Smaids, augstie papēži un īsie svārki. Tas tā sākumā-pēc tam jau prāts, saprāts un domāšana.

12. Kas vīriešos ir tāds, kas piesaista sieviešu uzmanību?

Katrai noteikti ir sava odziņa ko meklējam vīriešos- man tās ir brūnās acis, tad protams kopējais tēls, džentelmenis , kopts , simpātisks.

13. Kāpēc gribi piedalīties projektā "Labākā sieva 2014"?

Tā kā piedalījos arī pagājušajā gadā,tad zinu aptuveni ,kas un kā. Lai arī noteikti šogad būs kas cits. Galveno balvu neieguvu,tātad ir kur tiekties….bet vispār man ļoti patika,ka projekta laikā sevi piespiedu daudz ko izdarīt tādu,par ko ikdienā nav laika un gribēšanas domāt. Tad nu arī tagad ceru,ka šī dalība projektā atkal nedaudz atsvaidzinās mūsu attiecības. Pagājušajā gadā mums jau bija divi bērni,bet meitiņa bija maza un tā pa īstam nemaz nesapratu ,ko nozīmē divu bērnu vecākiem būt. Šogad tas ir tik izteikti,ka pavisam nesen attapos ,ka nu jau  vairākus mēnešus mūsu sarunu tēma ir bērni, mēs viens otram pasakam –labrīt un ar labunakti. Tas nu arī ir iemesls kāpēc gribu piedalīties- varbūt projekta uzdotie uzdevumi dos grūdienu no mugurpuses ,lai attaptos ne tikai domās mums vajag, bet arī darbos- mēs esam kopā – kā vīrs un sieva.

Esmu gatava tapt par labu sievu arī 2014.gadā.

20140118222338-37670.jpg

SPIED ŠEIT UN IESŪTI

SAVU PIETEIKUMU->>>

20140110144125-57503.jpg